Kοζάνη: Φόρουμ για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στον κλάδο των τροφίμων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 31/1 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

31 Ιανουαρίου 2019
13:06

 

Φόρουμ παρουσίασης του Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης, στο πλαίσιο του έργου «ECOWASTE4FOOD», πραγματοποιήθηκε από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στην έδρα του Περιφερειακού Ταμείου, στην ΖΕΠ, στην Κοζάνης. Όπως είπε ο διευθυντής του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Μαυρομματίδης: «Το έργο ECOWASTE4FOOD που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg Europe φιλοδοξεί να αντιμετωπίσει το κρίσιμο θέμα των απορριμμάτων των τροφίμων, όχι μόνο για να σταματήσει μια απαράδεκτη κατάσταση η οποία προκαλεί την απώλεια έως και 50% της γεωργικής παραγωγής που δεν καταναλώθηκε ή καταναλώνεται με λάθος τρόπο, αλλά να αποδείξει ότι τα απορρίμματα των τροφίμων θα μπορούσαν να είναι πηγή ενεργειακά αποδοτική και περιβαλλοντικά φιλική για την οικονομία».

 

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.