kozan.gr: Θ. Μουμουλίδης: “Αυτό το φαινόμενο μεσαιωνικού φασίστα ποιος θα το κρίνει;” – H απάντησή του στο δημοτικό σύμβουλο Εορδαίας Σ. Μπίγγα

1 Φεβρουαρίου 2019
07:07

 

Mε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Μουμουλίδης, χωρίς να τον κατονομάσει, απαντά στο δημοτικό σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης, στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας, Σ. Μπίγγα και στο πρόσφατο σχόλιό του, που δημοσίευσε το kozan.gr (διαβάστε εδώ), όπου αναφερόταν στην πρότασή του (που δεν “πέρασε”) να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι, οι βουλευτές της περιοχής που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε τι γράφει ο Θ. Μουμουλίδης: “Υπάρχει ιεροεξεταστης δημοτικός σύμβουλος στον δημο Εορδαιας που λυπάται γιατί δεν εισακούστηκε η πρόταση του για να κηρυχθούν ανεπιθύμητοι οι βουλευτες και δηλώνει πως θα αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας σε κάθε δημόσια εμφάνιση βουλευτών! Αυτό το φαινόμενο μεσαιωνικού φασίστα ποιος θα το κρίνει; Ποιος θα κρίνει κάτι τύπους που ονειρεύονται την Πτολεμαιδα ως άλλο Αουσβιτς; Ποιος θα κρίνει τους πατριδοκάπηλους που ωρύονται για να φοβηθούν οι πατριώτες! Ποιος θα κρίνει κάτι τύπους που λυμαίνονται την αυτοδιοίκηση επί δεκαετίες ενώ δεν παράγουν ούτε σκιά;”

 

 

 

34 σχόλια

  • Του κάνεις το χατίρι και ασχολείσαι μαζί του. Αυτό ήθελε ενόψει εκλογών. Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψηφίζουν. Τέτοια θέλουν να ακούνε, τέτοια τους λέει.

    • Ας απαντήσει πρώτα στον βουλευτή του ποταμού Αμυρά, που μίλησε για “βρώμικο πόλεμο με υποκλοπές” και για δεσμεύσεις του Θεοδωράκη για τις Πρέσπες!, και μετά να μιλάει για “μεσαιωνικούς φασίστες”…

    • Αφού βγήκαμε στις αγορές, γιατί ακούγεται για νέα δανειοδότηση – ανακεφαλαιοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών με χρήματα των πολιτών;

  • Μιλάτε εσείς για φασισμό; ψηφίσατε την παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας χωρίς να ρωτήσετε το λαό, όποιος λέει ότι είναι Ελληνας στέλνετε τα ματ, όποιος προσπαθεί να διαμαρτηρηθει του στέλνετε στον εισαγγελέα, Π. Χ. Αγρότες. Δεν διστασατε να στρέψετε τα ματ εναντίον παιδιών και συνταξιούχων. Κάθε διαμαρτυρία την καταστελετε με βία ευτυχώς ακόμα χωρίς αίμα. Απειλειτε τους πάντες που ζητάνε να μάθουν τα αυτονόητα π. Χ. Πολακης. Αυτό θεωρείτε εσείς δημοκρατία;

  • Όταν η συνθηκολόγηση λανσάρεται σαν θρίαμβος και η ντροπή σαν περηφάνια, ΤΙΠΟΤΑ δεν έχει κριθεί. Τα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα δεν λύνονται στα χαρτιά.

    Αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν προηγούμενο. Ένας ολόκληρος πολιτισμός καταστρέφεται, η ψυχή ενός λαού διαπομπεύεται και αυτοί μιλάνε για «προοδευτισμό» και «εκσυγχρονισμό».

  • Όταν το παλιό πεθαίνει και αργεί να γεννηθεί το καινούργιο ζούμε την εποχή των τεράτων.
    Σε αυτήν την εποχή δυστυχώς κυριαρχούν οι κραυγές στο σκοτάδι, όταν φύγει το σκοτάδι, που θα φύγει, και δούμε τι συντρίμμια αφήσαμε, θα κάνουμε ότι δεν ξέραμε τίποτα.
    Για την ώρα τα ΜΜΕ, θελημένα ή αθέλητα, κάνουν το ασήμαντο σημαντικό, ώστε ο κάθε τύπος σαν τον εν λόγο κύριο, να γίνεται πρωτοσέλιδο, γιατί εκ του ασφαλούς φαντάζεται τον εαυτό του Παλαιολόγο που θα βάλει την ελληνική σημαία στη Αγ. Σοφία, φαντάζεται τον εαυτό του διώκτη Μαγισσών, και προδοτών κλπ , ή των άλλον κύριο που με την στολή παραλλαγής και τον πράσινο μπερέ, που φαντάζεται να κάνει απόβαση στην Σμύρνη και στο Αϊβαλή . Πριν όχι πολλά χρόνια πίσω, κάτι τέτοιες γραφικότητες είχαν και όνομα ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΣ καμία σχέση βέβαια με τους σημερινούς ΒΟΥΚΕΦΑΛΕΣ.

  • Το μεσαίωνα δεν υπήρχαν φασίστες αλλά ολιγάρκειες σας κι εσάς. Φασισμός είναι πολιτικός όρος ο οποίος ξεκίνησε από το Μουσολίνι που αποφάσιζε για τον λαό χωρίς συγκατάθεσή του π.χ. όπως το μακεδονικό η το ΟΧΙ σε ΝΑΙ. Ας το ψάξει ο κύριος σκηνοθέτης και μετά ας μιλήσει..

  • Οι γείτονές μας ενδύονται έναν άγνωστό τους πολιτισμό.

    Η καρναβαλική ενέργειά τους συνιστά πρωτίστως πολιτισμική ύβρη κύριε σκηνοθέτη.

    • Όταν ντρέπεσαι και απαρνιέσαι τους πρόσφατους, προγόνους σου, και τους διαγράφεις μονοκονδυλιά στο όνομα ενός θολά ενδόξου παρελθόντος μάλλον πρέπει να ψαχτείς, πόσο μάλλον όταν το Παλιοχώρι είναι μικρό και ξέρει καλά ο ένας τον άλλον τόσο για το σήμερα όσο και για το χθες .

  • εσάς που σε κάθε ευκαιρία,καταφέρεστε με απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς,κατά του λαού,τον οποίο υποτίθετε ότι εκπροσωπείτε,γιατί δεν σας λέμε μπράβο για την ατελείωτη ξεφτίλα στις πρέσπες,πώς πρέπει να σας αποκαλέσουμε;.

    • Το ίδιο ερώτημα έβαλαν οι Ισπανοί ομοϊδεάτες σου πριν δολοφονήσουν τον Λόρκα. Όταν βγήκαν στο φως έκαναν πως δεν κατάλαβαν.
      Ο Λόρκα όμως συνέχισε έστω και νεκρός να ζει μέσα από την τέχνη του γιατί ήταν το φως.
      Αυτό είναι που τρέμετε οτιδήποτε χαλάει την ευθεία γραμμή στην σκέψη σας

  • Να μιλάει για φασισμό ο ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ το κομμα του οποίου εφαρμόζει φασιστικές μεθόδους καταστολής και φίμωσης κάθε αντιθετης άποψης είναι ανέκδοτο.

    αυτοί έχουν τελειώσει αλλά δεν το πήραν χαμπάρι ακόμη.

    Το καλό με τα σταλινικά καθεστώτα είναι ότι είναι τόσο δυσκαμπτα που ενώ το τέλος είναι κραυγαλεο αυτοί είναι μια ωραία ατμόσφαιρα.

  • Ήρθε ο καιρός που όταν μιλάς για φασισμο θα σου ρχεται στο νου η αριστερά. Αυτό έχουμε πλέον εμείς οι νεότεροι στο μυαλό μας.

  • Είχαμε ξεχάσει τις λέξεις φασίστας και μεσαίωνας. Ευτυχώς ήρθατε στην εξουσία και τις ξαναθυμηθήκαμε. Δεν πειράζει όμως. Σε λίγο καιρό δεν θα σας ξέρει ούτε η ίδια σας η μάνα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.