Από όλα και όλους έχει ο μπαχτσές… (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

1 Φεβρουαρίου 2019
09:51

 

Ήταν, όχι απλά άκομψα αλλά και προκλητικά τα όσα ακούστηκαν και έγιναν, στην τελευταία συνεδρίαση του Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας.

Από πού να ξεκινήσω. Από την αγωνία του κ. Γεώργιου Κωτσίδη να αποδείξει ότι ήταν άκυρο το ψήφισμα του Π.Σ. για την Συμφωνία των Πρεσπών – ή οποία εκτός του ότι είναι κωμική είναι και άκυρη γιατί δεν έχει την αποδοχή του Ελληνικού Λαού – ή την αποβολή από την αίθουσα πολίτη που κάθονταν στην πρώτη σειρά των θέσεων της αίθουσας συνεδριάσεων και αποβλήθηκε από τον Πρόεδρο του Π.Σ. κ. Φώτη Κεχαγιά. Αλήθεια γιατί… Μήπως ενοχλήθηκαν από την φωτογραφία* που κρατούσε μπροστά του και έδειχνε τον Περιφερειάρχη Θοδωρή Καρυπίδη αγκαλιά με τον πρώην Υπουργό των Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά;

Οι περισσότεροι του σώματος αποδείχθηκε ότι δεν έχουν συνείδηση του ρόλου τους και του θεσμού που εκπροσωπούν. Η συμπεριφορά τους είναι ξένη με την Ελληνική Πολιτική Παιδεία και της Ελληνικές σταθερές.

Ο Γιώργος Δακής και ο Γιάννης Σόκουτης έπρεπε να τους συγκρατήσουν και να τους επαναφέρουν στην τάξη. Δυστυχώς στην Δυτική Μακεδονία απουσιάζουν οι υπεύθυνοι και ώριμοι άνθρωποι.

Ταυτίστηκαν με τον μιμητισμό της Κεντρικής εξουσίας και ευτελίζουν τον θεσμό αλλά και την πολιτική ζωή του τόπου.

Το θέμα στην συνεδρίαση του Π.Σ. δεν ήταν το Αθηναϊκό Κράτος, ο συριζα και οι ανελ, αλλά το μέλλον και η προοπτική της Δυτικής Μακεδονίας.

Πολύ σύντομα όλους αυτούς οι Πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας θα τους «απολύσουν», ας αναζητήσουν άλλη στέγη….θα την βρουν!!!

Καληνύχτα Κοζάνη, Γρεβενά. Φλώρινα, Καστοριά

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

* Η φωτογραφία αναρτήθηκε από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θοδωρή Καρυπίδη στην προσωπική του σελίδα στο F/B, δείγμα των φιλικών σχέσεων που έχει με τον Νίκο Κοτζιά.

Κοζάνη 1 Φεβρουαρίου 2019

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

ΠΟΛΙΤΗΣ

7 σχόλια

  • Ξεχνάνε ένα πολύ απλό . Όταν βάζεις το ατομικό σου συμφέρον πάνω από αυτό της πατρίδος , μπορεί πρόσκαιρα να έχεις κάποιο μικρό όφελος . Μακροπρόθεσμα όμως αυτό θα γυρίσει στο κεφάλι σου. ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που είπε και κάποιος όταν έκλεισε το Α! Σώμα Στρατού και στη συνέχεια το πρόδωσε

  • παρακολούθησα ψες το δελτίο του WEST. Αλλά και τις προάλλες την εκπομπή για το “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ” με την κα Βρυζίδου, τον πατήρ Αυγουστίνο κ.α. καθώς και ευκαιριακά και άλλε βραδιές το δελτίο όπου είναι σχολιαστής.
    Ο,τι χειρότερο στην τοπική δημοσιογραφία. Κάτι σαν Πρωτοσάλτε στο πολύ χειρότερο (αν είναι δυνατό αυτό). Ύφος, βλέμμα, γλώσσα, έκφραση…
    Ο άνθρωπος δεν δημοσιογραφεί (αυτό προϋποθέτει στοιχειώδη αντικειμενικότητα), απλά έχει αποφασίσει ποιους θέλει να πολεμήσει. Με κάθε τρόπο. Και τους μισεί. Και του τοπικού γίγνεσθαι και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.
    Μ.

  • σήμερα συνομιλούσε με ένα 18χρονο νεαρό ο οποίος μου είπε τι θα την κάνετε την μακεδονία αφού σε λίγο δεν θα έχετε έλληνες αφού γεννάται 95.000 το χρόνο και πεθαίνουν 120.000 το χρόνο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.