«V TUNINGS» στα μουσικά αναλόγια JOUR FIXE, του ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου , στην Εναλλακτική Σκηνή ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης

1 Φεβρουαρίου 2019
11:31
Κανένα σχόλιο

Με ένα εξαιρετικό ρεσιτάλ κιθάρας, συνεχίζεται ο κύκλος μουσικών αναλογίων JOUR FIXE του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚΟΖΑΝΗΣ .

Ο κιθαρίστας Γιώργος Γεωργούλας θα παρουσιάσει έργα από τον δίσκο του «V TUNINGS», καθώς και έργα από το πιο πρόσφατο ρεπερτόριο του.

Ένα ρεσιτάλ κιθάρας, που στο μεγαλύτερο μέρος του θα ακουστούν έργα σύγχρονων συνθετών, με πολλά μουσικά στυλ από διάφορες χώρες.  

Ο Γιώργος Γεωργούλας, γεννημένος το 1985 στην Κοζάνη, σπούδασε κιθάρα με τον παγκοσμίου φήμης δεξιοτέχνη Κώστα Κοτσιώλη και αποφοίτησε από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης ως διακεκριμένος μαθητής

Έχει παρακολουθήσει masterclasses και σεμινάρια με σπουδαίους μουσικούς όπως Odair Assad, Pepe Romero, Aniello Desiderio, Hubert Keppel, Ricardo Gallen, Carlo Marchione, Zoran Dukic, Vojislav Ivanovic, Jeremy Jouve, Xuefei Yang, Martha Masters, Darko Karajic, Tίmo Korhonen και άλλους.

Έχει πολυάριθμες εμφανίσεις σε Ελλάδα, Γερμανία, Σκόπια, Βουλγαρία κα. Από το 2006 εργάζεται ως καθηγητής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης έχοντας πολλούς επιτυχημένους σπουδαστές.

Από το 2015 είναι συνιδρυτής και διοργανωτής του Arpege Guitar Festival στην Κοζάνη, επίσης είναι μέλος της Europe Guitar Teachers Association (EGTA) Hellas και καλλιτεχνικός σύμβουλος ενός εκ των σημαντικότερων φεστιβάλ κιθάρας της Ευρώπης του Volos International Guitar Festival

To 2016 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο «V Tunings» με έργα των: Leo Brouwer, Carlo Domeniconi, H.V.Lobos και Γιώργου Νούση

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 20.30

Εναλλακτική Σκηνή ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Πληροφορίες: ΔηΠε Θέατρο Κοζάνης,

τηλ. 24610-24062 εσωτ. 1

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.