Το Επιμελητήριο Κοζάνης ευχαριστεί τα μέλη του και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τις επετειακές εκδηλώσεις του για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή του

1 Φεβρουαρίου 2019
15:09

 

Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, κ. Νικόλαος Σαρρής, απευθύνουν ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στα μέλη – επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τις επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, που έλαβαν χώρα το τριήμερο 25, 26 & 27 Ιανουαρίου 2019 .

Ευχαριστούν ιδιαίτερα θερμά τους πρώην Προέδρους του Επιμελητηρίου και τα μέλη των Διοικήσεών τους που παρέστησαν στην κεντρική εορταστική εκδήλωση του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου 2019 στην αίθουσα του Event Plaza, όπου τους απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες ως ελάχιστη ένδειξη τιμής για το έργο και την προσφορά τους στον Επιμελητηριακό θεσμό και ακόμη όλες τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες τους, που βραβεύθηκαν για την «Αναπτυξιακή τους επιχειρηματική δράση», που συνέβαλλε τα μέγιστα στη διαμόρφωση της οικονομικής ταυτότητας του τόπου μας. Στις επιχειρήσεις αυτές εύχονται να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους, καθώς αυτή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους επιχειρηματίες και ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας.

Θερμές ευχαριστίες, επίσης, απευθύνουν σε όλους τους εκπροσώπους της Πολιτείας και των Αρχών που παρέστησαν και ιδιαίτερα στους επιχειρηματίες, εμπόρους, βιοτέχνες και επαγγελματίες, αλλά και όλους τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της περιοχής, που λάμπρυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση και συνεόρτασαν μαζί με την τωρινή Διοίκηση και όλους τους προσκεκλημένους τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου Κοζάνης, δίδοντας την αξία που πρέπει σε αυτό το μεγάλο ιστορικό γεγονός για την επιχειρηματική κοινότητα της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Συγχαίρουν τους συν διοργανωτές, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Κοζάνης, καθώς και τους χορηγούς, την ΚΕΕΕ και την EUROBANK, και τους ευχαριστούν από καρδιάς για τη στήριξή τους στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων και εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους σε όλους όσους εργάστηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

6 σχόλια

  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ? Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ?
    ΤΖΑΜΠΑ ΦΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ?
    ΠΗΡΑΝ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ??
    ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ !!!!

  • ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ! …. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΛΕΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΛΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .
    ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝΟΝΤΑΙ. (Ο ΝΟΕΙ ΝΟΕΙΤΟ …!!!…@%)
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ … ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ, ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΑ Ε-ΜΑΙL .
    TA EXOYΝ …ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΝ ΟΛΑ Ε-ΜΑΙL ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΛΑ.
    ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΚΑΙ ΝΤΑΝ! ΤΟ ΕΜΑΙL
    ΓΚΕΓΚΕ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.