Η απάντηση, μέσω του kozan.gr, του δημοτικού συμβούλου Εορδαίας Σ. Μπίγγα, στο βουλευτή Κοζάνης Θ. Μουμουλίδη: “Δώστε χαιρετίσματα στη φίλη σας την κα Μέρκελ από εμάς τους ‘μεσαιωνικούς φασίστες’ όπως ανιστόρητα μας αποκαλείτε”

1 Φεβρουαρίου 2019
15:25

 

 

Κύριε Μουμουλίδη,   είναι τιμή μου να με βρίζει κάποιος που με την ψήφο του εκχώρησε όνομα, εθνότητα και γλώσσα της πατρίδας σε ξένους, όταν εγώ τα υπερασπίζομαι.  Με τη στάση του και τη συμπεριφορά του ο καθένας αποδεικνύει εάν είναι ή δεν είναι φασίστας αφού δεν δέχεται να ακούσει τη γνώμη του λαού του άλλα απλώς εκτελεί άνωθεν εντολές. Εξάλλου εάν ήθελε να μάθει την άποψη των Ελλήνων αυτός και η κυβέρνησή του, τι πιο δημοκρατικό για ένα τόσο σοβαρό θέμα να προχωρήσει σε διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Επειδή όμως από την αρχή γνωρίζατε το αποτέλεσμα λειτουργήσατε με αυτόν τον ‘δημοκρατικό’ τρόπο σε όσους εξέφρασαν την αντίθεσή τους  κι ικανοποιήσατε τις εντολές των αφεντικών σας διχάζοντας τον ελληνικό λαό με τα λεγόμενά σας σε φασίστες και σε άλλους τάχα προοδευτικούς.

Κύριε Μουμουλίδη, όσο για την άξια μου στην αυτοδιοίκηση το αποδεικνύουν δυστυχώς για εσάς τα αποτελέσματα των εκλογών. Αλλά που να γνωρίζετε εσείς από αυτά, αφού ελέω λίστας βρίσκεσθε εκεί που είσθε, για να μην αναφερθώ στην κατάταξη που είχατε στις περιφερειακές εκλογές. Συνεπώς άτυχης ο χαρακτηρισμός σας. Η πολιτική σας τύχη θα είναι αυτή του  αστέρα (……) που έρχεται λάμπει περιστασιακά και χάνεται. Αυτήν την στιγμή είσθε στο τελευταίο σας  στάδιο. Αντίο λοιπόν. Κάλο ταξίδι από εκεί που ήρθατε!  Η ιστορία δυστυχώς θα είναι αμείλικτη. Α! και για να μην το λησμονήσω. Δώστε χαιρετίσματα στη φίλη σας την κα Μέρκελ από εμάς τους ‘μεσαιωνικούς φασίστες’ όπως ανιστόρητα μας αποκαλείτε.

Στέφανος Μπίγγας

Δημοτικός Σύμβουλος Εορδαίας

 

*** Διαβάστε εδώ τι έγραψε νωρίτερα ο Θ. Μουμουλίδης

27 σχόλια

    • Όταν το παλιό πεθαίνει και αργεί να γεννηθεί το καινούργιο ζούμε την εποχή των τεράτων.
      Σε αυτήν την εποχή δυστυχώς κυριαρχούν οι κραυγές στο σκοτάδι, όταν φύγει το σκοτάδι, που θα φύγει, και δούμε τι συντρίμμια αφήσαμε, θα κάνουμε ότι δεν ξέραμε τίποτα.
      Για την ώρα τα ΜΜΕ, θελημένα ή αθέλητα, κάνουν το ασήμαντο σημαντικό, ώστε ο κάθε τύπος σαν τον εν λόγο κύριο, να γίνεται πρωτοσέλιδο, γιατί εκ του ασφαλούς φαντάζεται τον εαυτό του Παλαιολόγο που θα βάλει την ελληνική σημαία στη Αγ. Σοφία, φαντάζεται τον εαυτό του διώκτη Μαγισσών, και προδοτών κλπ , ή των άλλον κύριο που με την στολή παραλλαγής και τον πράσινο μπερέ, που φαντάζεται να κάνει απόβαση στην Σμύρνη και στο Αϊβαλή . Πριν όχι πολλά χρόνια πίσω, κάτι τέτοιες γραφικότητες είχαν και όνομα ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΣ καμία σχέση βέβαια με τους σημερινούς ΒΟΥΚΕΦΑΛΕΣ.

    • Ξέρει κανείς να μας πει μέχρι και το 1950 οι πρόγονοι του κυρίου πια γλώσσα μιλούσαν;
      Ο εν λόγο κύριος είναι άραγε πιο πατριώτης από τον Ν Μερτζο.
      Ο εν λόγο κύριος δεν ήταν στέλεχος της ΝΔ όταν ο Κ Μητσοτάκης είπε το περιβόητο ότι σε δέκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει;

  • Άσε ρε Μπίγγα,μάθατε το εύκολο παραμύθι.Μας πήγατε 27 χρόνια πίσω με τα κολλήματά σας.

      • Όταν ντρέπεσαι και απαρνιέσαι τους πρόσφατους, πρόγονους σου, και τους διαγράφεις μονοκονδυλιά στο όνομα ενός θολά ενδόξου παρελθόντος μάλλον πρέπει να ψαχτείς, πόσο μάλλον όταν το Παλιοχώρι είναι μικρό και ξέρει καλά ο ένας τον άλλον τόσο για το σήμερα όσο και για το χθες .

  • O Κος Μπίγγας αξίζει παρα πολλά διαχρονικά, γι αυτό εκλέγεται πανηγυρικά εδώ και 33 χρόνια . Ειναι αξιος εκπρόσωπός μας. Πριν μιλήσετε γι αυτόν , να σκέπτεστε.

    • Ουδείς Αναντικατάστατος.. ειδικά αυτοί που χρησιμοποιούν εθνικά θέματα για προσωπική προβολή υποβαθμίζοντας το δημοκρατικό φρόνημα των Ελλήνων που είναι το Α και το Ω. Άκρως επικίνδυνοι για όλους μας..

  • Ο κύριος Μπιγγας νομίζει ότι μια ζωή θα είναι κυρίαρχος της αυτοδιοίκησης τα ψέματα τελείωσαν! Αχ! Καημένη Αθηνά ποιον εμπιστευτηκες! Μόνο την πάρτη τους κοιτάνε μια ζωή! Τώρα θέλει και το παίζει πατριώτης! Κύριε Μουμουλιδη μην μασάτε είστε και θα είστε στην πρώτη γραμμή!

  • Ποιος ειναι τελικα ο φασιστας,αφηστε κ.Μουμουλιδη να το κρινει ο λαος…ασε που το χει κανει ηδη…
    Στεφανε μπραβο, ψηλα το κεφαλι!!!
    Οσο για σας,στις εκλογες που ερχονται κρατηθειτε,ερχετε σεισμος!!!
    Απ το ρετιρε θα βρεθειτε στον πρωτο οροφο…

  • Συνάδελφε και φίλε Στέφανε:
    Είσαι πατριώτης, έχεις ψυχή, έχεις και δύναμη να εκφράζεσαι.
    Μην σε απασχολούν τα γραφόμενα κάποιων.
    Και μόνο το ότι εκλέγεσαι τόσα χρόνια, αυτό σημαίνει κάτι.
    Σε φοβούνται και δεν τους φοβάσαι.
    Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πρόταση που έκανες.

  • Ορματε τώρα να πάρετε ψήφους όλοι δεξιόι αριστερόι. τι κατηγορείται ο ένας τον άλλο αλλά και οι 2 εισάσται…. Ο Λαός ξύπνησε να ξέρετε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.