kozan.gr: Π. Σκουρλέτης, από την Κοζάνη, για την ΔΕΗ: «Εμείς παραλάβαμε μια δρομολογημένη κατάσταση από τη Ν.Δ και την προηγούμενη συγκυβέρνηση, η οποία αν είχε εφαρμοστεί αυτή τη στιγμή, θα σήμαινε ενδεχομένως την πλήρη κατάρρευση όχι μόνο της ΔΕΗ, αλλά συνολικά της Δυτικής Μακεδονίας» (Βίντεο)

1 Φεβρουαρίου 2019
16:02

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στην ΔΕΗ, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, σήμερα, από την Κοζάνη, ο Γραμματέας της Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, ανέφερε: «Εμείς παραλάβαμε μια δρομολογημένη κατάσταση από τη Ν.Δ και την προηγούμενη συγκυβέρνηση, η οποία αν είχε εφαρμοστεί αυτή τη στιγμή, θα σήμαινε ενδεχομένως την πλήρη κατάρρευση όχι μόνο της ΔΕΗ, αλλά συνολικά της Δυτικής Μακεδονίας».

 

13 σχόλια

  • Μα τι σοφές κουβέντες λέει αυτός!!!!Φτου του να μην τον ματιάσουμε!!!!! Το φορτηγό με τον σανό που το άφησε!!!!Τρέξτε να προλάβετε!!!!!

  • Η Δυτική Μακεδονία δεν έκανε μόνη της τίποτα για να μην καταρρεύσει..αφέθηκε σε κλάδους με προδιαγεγραμμένη ημερομηνία λήξης..δυστυχώς.

      • Οι πολιτικοί εκλέγονται. Δεν είναι υπάλληλοι σου είναι εκπρόσωποι του λαού. Είτε σ´αρεσει είτε όχι. Δημοκρατία λέγεται.

        • Α να γειά σου, εκλέγονται για να υπηρετούν το λαό, όχι να του ρίχνουν χημικά και να κάνουν ότι θέλουν. Τα χειρότερα εγκλήματα της νεώτερη ιστορίας διαπράχθησαν από εκλεγμένους “δημοκράτες” !

  • ΑΥΤΟΙ εκει στον συριζα πιστευουν οτι επειδη επιασε ο σανος το 2015 θα πιανει παντα!!! Ευτυχως για εμας δυστυχως για εσας τον μαιο μας χαιρετατε ο λαος θα σας στειλει στα σπιτια σας!!!

  • Ρώτα τον διπλανό σου περιφερειάρχη τι παιχνίδι έπαιξε με την κυβέρνηση σας και τον μεγάλοσυνδικαλιστή για να ξεπουληθεί ολόκληρη η δεη. Τους επιβραβεύσατε και τους δυο με καρέκλες βουλευτικές και περιφερειακά χρίσματα …..θα τους ανταμείψουμε

  • Το θέμα δεν είναι αν είναι καλός ο σύριζα (μπορούν να υπάρχουν πολλές απαντήσεις) αλλά εάν υπάρχει κανείς καλύτερος όπου η Απάντηση είναι μια: ΟΧΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.