kozan.gr: Νέα απάντηση Μουμουλίδη, με αποδέκτη, χωρίς να τον κατονομάζει, το δημοτικό σύμβουλο Εορδαίας Σ. Μπίγγα: “Καμία ανοχή στην πόλωση – Η πόλη θα βρει το δρόμο της αρνούμενη τους ανιστόρητους τους επικίνδυνους και τους μεσαιωνικούς φασίστες!”

1 Φεβρουαρίου 2019
18:45

 

Mε νέα ανάρτηση στο facebook, ο Θέμης Μουμουλίδης δίνει συνέχεια στο πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ του ιδίου και του δημοτικού συμβούλου Εορδαίας Σ. Μπίγγα. Όπως γράφει στο νέο του κείμενο: “Καμμία σιωπή! Καμμία ανοχή σε φαινόμενα ΔΙΧΑΣΜΟΥ! Το μέλλον θα χτιστεί πάνω σε υπερβάσεις και στην ανάγκη όλων να συνυπάρξουμε ειρηνικά.
Δυστυχισμένα πλάσματα που οδηγούνται από το μίσος ( κι ας προσεύχονται μεγαλόσχημα) θα έχουν την αγάπη μας! Γιατί γεννηθήκαμε για ν αγαπάμε κι όχι για να μοιραζόμαστε το μίσος!

Κι οσοι μετά από τριάντα ΧΡΟΝΙΑ καταφέρνουν να επιβιώνουν ως «αυτοδιοικητικοί»!!! Και να εκλέγονται ας προσφέρουν με αγάπη την μεγάλη υπηρεσία στην κοινωνία! Ας αφήσουν την πόλη στη ησυχία της ας μην ξανασχοληθούν με τα κοινά . Τίποτε δεν έχουν να προσφέρουν στο μέλλον. Είναι παρελθόν!

Τριάντα ΧΡΟΝΙΑ χωρις καμμία πρόταση ! Τριάντα ΧΡΟΝΙΑ η πόλη βουλιάζει! Γιατι κάποιοι Μισούν! Δεν μπορούν ν αγαπήσουν! Ταρτούφοι υποκριτές ελάχιστοι και δυστυχείς! Το μέλλον ανήκει στο φως κι όχι στο μεσαιωνικό τους σκοτάδι! Όχι στον μεσαίωνα εκείνων που αρνούνται να δουν το φως και το μέλλον!

Με ειλικρινή σεβασμό σ εκείνους που αγωνίζονται ( σιωπηλά και ενεργά) ΧΡΟΝΙΑ τώρα δημοκρατικά για ένα καλύτερο κόσμο!

Η πόλη θα βρει το δρόμο της αρνούμενη τους ανιστόρητους τους επικίνδυνους και τους μεσαιωνικούς φασίστες!”.

 

 

  1. Διαβάστε εδώ την απάντηση Σ. Μπίγγα στο πρώτο μήνυμα Θ. Μουμουλίδη
  2. Διαβάστε εδώ την πρώτη ανάρτηση του Θ. Μουμουλίδη
  3. Η πρώτη ανάρτηση του Στέφανου Μπίγγα σχετικά με την πρότασή του για ψήφισμα περί ανεπιθύμητων

 

 

21 σχόλια

      • Άλλο ηθοποιός και άλλο “θεατρίνος”… μη μπερδεύεστε εκεί στο Σύριζα τους θεατρινισμούς με την πολιτική. Κερνάμε και σόδα για τους δυσκοίλιους!

  • Παλιά ήταν το “πας μη Έλλην βαρβαρος” Τώρα “πας μη ΣΥΡΙΖΑ φασιστας”. Πρώτον τη λέξη φασίστας την ξεστομίζουν πολύ εύκολα οι φασίστες.δευτερον βρε άιντε απο’δώ..

    • Ας μην γελιόμαστε όσα χρόνια και αν περάσουν κάποιοι δεν αλλάζουν, για αυτούς το μέλλον πάντα θα είναι δυσοίωνο γεμάτο εχθρούς κινδύνους και προδότες.
      Για να μην πάμε πίσω στο Βυζάντιο τον Λέων Γ’ Ίσαυρο, τις εικονομαχίες τα γεμάτα μοναστήρια γιατί κάτι υπερπατριώτες προτιμούσαν να είναι καλόγεροι και όχι στρατιώτες αλλά στην διαμαρτυρία πρώτοι, ας έρθουμε περιληπτικά πιο κοντά.
      Αρχές του εικοστού αιώνα το γλωσσικό και τα ευαγγελικά ή Ευαγγελιακά: Αιματηρά επεισόδια γιατί; Γιατί θα ερχόταν συντέλεια του κόσμου που τόλμησε ο Αλ Πάλλης να μετάφραση το ευαγγέλιο στην δημοτική. Θα ερχόταν συντέλεια του κόσμου αν εφαρμοζόταν η Δημοτική. ( 100 χρόνια τώρα και η συντέλεια δεν ήρθε)
      Ανάθεμα του Βενιζέλου αυτοί που σήμερα παριστάνουν τον Μακεδονομάχο σίγουρα σε εκείνη την εποχή θα κουβαλούσαν και τις μεγαλύτερες πέτρες. ( Οι επιλογές του Βενιζέλου είναι αυτές που σήμερα απολαμβάνουμε)
      Ο αναθεματισμός και η επεισοδιακή κηδεία του Νίκου Καζαντζάκη. (Εκεί που έφτυναν γλύφουν)
      1982 και τα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ Η αποποινικοποίηση την μοιχείας, και το αυτόματο διαζύγιο, τα δικαιώματα στην γυναίκα, ο πολιτικός γάμος κλπ που οι τρισκατάρατοι έφεραν για να καταστρέψουν την ελληνική οικογένεια και το ελληνισμό.
      2008 «Μάχη για τις ταυτότητες» και το τρισκατάρατο εξ εξ εξ που θα έφερνε την συντέλεια του κόσμου
      Σήμερα πιο είναι το σύνθημα ΠΟΥΛΙΘΙΚΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, χθες ήμουν Θεσσαλονίκη και είδα ότι ο λευκός πύργος είναι εκεί, και σε σαιτ είδα η βόρειοι γείτονες μας να ξηλώνουν πινακίδες.

      • χθες ήμουν Θεσσαλονίκη και είδα ότι ο λευκός πύργος είναι εκεί το «ξεπούλημα» του λιμανιού και του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης,το είδες. «ετοιμάζονται να πουλήσουν σε γαλλικά συμφέροντα την ΕΥΑΘ, η ElDorado “κατέχει” και καταστρέφει την Χαλκιδική, πουλιέται η Εγνατία Οδός, ξεπουλιούνται οι μονάδες της ΔΕΗ στην Κοζάνη, πωλούνται όλες οι δημόσιες στρατηγικές επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα και εκποιείται όλος ο δημόσιος και ορυκτός μακεδονικός πλούτος.

      • Μ αρέσει που πιάνεις στο ιδεοληπτικό στόμα σου το χιλιόχρονο Βυζάντιο…ενω τα σοβιετικά σου πρότυπα κατέρευσαν σε μόλις 80 χρόνια, η δε κυβέρνηση σου πρόλαβε να καταγραφεί ως η πιο ξενόδουλή και εθνοβλαβής εδώ και έναν αιώνα απ τους ίδιους τους αριστερούς Αλαβάνο, Κωνσταντοπούλου,ΚΚΕ κτλπ

  • Πως μιλάνε γι αγάπη όταν τα λεγόμενα έχουν μόνον εμπάθεια?
    Ως πότε θα προσβάλλεται η λογική μας ? Κυριοι του ΣΥΡΙΖΑ φτάνει πια μας αποτελειώσατε.

  • Ποιά πόλη;Που την ξέρει αυτός;Μια ζωή στην Αθήνα και κατ επάγγελμα αριστερός.Και πάλι εκεί θα γυρίσει μετά την εκλογική κλωτσιά να ξεκοκαλίζει τα βουλευτικά αργύρια.Έμαθε κι ένα Ταρτούφος και το κοπανάει παντού…

  • Γράψατε εκατομμύρια ανθρώπους στα παλιά σας τα παπούτσια και βαφτισατε τους Σλάβους Μακεδόνες.αν δεν είναι αυτο προδοσία τότε τι είναι;

  • Πουλήσατε νερά , αεροδρόμια , λιμάνια , ΔΕΗ και τώρα και την Μακεδονία και πάλι υπάρχουν υποστηρικτές του ξεπουλήματος. Μα ποσο κομματικά υποχείρια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.