kozan.gr: Ο Π. Σκουρλέτης για την αποχώρηση των ΑΝΕΛ: “Εγώ να σας πω την αλήθεια, το θεωρώ επιστροφή στην κανονικότητα …Ήταν ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει» (Βίντεο)

2 Φεβρουαρίου 2019
00:44

Ανέβασε τους τόνους στην ομιλία του ο γραμματέας της ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ κ. Σκουρλέτης λέγοντας: «Τον αγώνα κατά του νεοφασισμού πρέπει να τον δώσουμε όλοι μαζί, και δεξιοί και κεντρώοι και αριστεροί». Σχετικά με την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση είπε: «Εγώ να σας πω την αλήθεια, το θεωρώ επιστροφή στην κανονικότητα …Διότι καλή κι έντιμη η συνεργασία, με τον Π. Καμμένο, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, ήταν επιβεβλημένη. Αλλά είχε τα όρια της. Ήταν ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει».

12 σχόλια

  • Αφήστε τους ΑΝΕΛ και πείτε μας για το Ποτάμι, το άλλο σας δεκανίκι που όποτε χρειαστήκατε πρόθυμους έσπευσε να σας στηρίξει. Είναι αλήθεια ότι το Ποτάμι είχε τη στήριξη ξένων παραγόντων όπως δήλωσε στο σκάι ο κύριος Δήμου του Ποταμιού;

  • 1. Για τους ΑΝΕΛ : το θεωρώ επιστροφή στην κανονικότητα.
    ΛΟΓΙΚΟΝ ! ΤΩΡΑ οι χρήσιμοι …… το κατάλαβαν :
    Ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, που όλες οι οργανώσεις και τα γραφεία των ΑΝΕΛ έχουν κλείσει. Η τελευταία δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας ήταν το απόλυτο σόκ. Η έρευνα της Οpinion Ρoll που δημοσιεύθηκε στις 16 Ιανουαρίου δίνει στους ΑΝΕΛ 0,4% …Η απόλυτη καταστροφή…
    2. αγώνας κατά του νεοφασισμού (ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ)
    σχόλιο: Ανοικτά και ασύστολα ο ΣΥΡΙΖΑ δολοφονεί την ΠΟΛΙΤΙΚΗ, το ΔΙΚΑΙΟ και την ΗΘΙΚΗ

    • Ο Καμμένος αποφάσισε να γίνει ‘’Μακεδονομάχος’’ εφόσον, βέβαια , βρέθηκαν οι καλοθελητές που θα επικύρωναν τη συμφωνία.

  • Εχετε ταυτίσει την άσκηση της πολιτικής, οριστικά και τελεσίδικα, με τον αδίστακτο αμοραλισμό, την τυφλή ιδιοτέλεια, την εξαπάτηση των πολιτών.

  • O Boύτσης παρακάλεσε τον Παπαχριστόπουλο να μην παραδώσει την έδρα μέχρι να υπερψηφιστεί το πρωτόκολλο εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ! Αυτοί είστε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.