kozan.gr: Νέα ανταπάντηση του Σ. Μπίγγα στον Θ. Μουμουλίδη: “Τώρα που σε λίγο θα πάρετε το δρόμο για τη μόνιμη κατοικία σας, καλά ειναι να ασχοληθείτε με το Θέατρο Σκιώνμιας και έχετε εμμονές με τις σκιές”

2 Φεβρουαρίου 2019
02:10

Συνεχίζεται, μέσω αναρτήσεων, η αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Μουμουλίδη και του δημοτικού συμβούλου Εορδαίας Σ. Μπίγγα. Ο δεύτερος επανήλθε, με αναταπάντηση, γράφοντας τα ακόλουθα:

“ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΘΑ ΤΗΝ ΘΕΛΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΑ,ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΣΤΡΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΟΔΗΓΙΩΝ(ΜΕΡΚΕΛ). 
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟ ΔΕΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΣΑΤΕ ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΥΛΙΑ . ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟ-
ΦΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ  ΑΠΟ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ  ΤΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ(ν3852/2010). ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΗ. ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΧΕΤΕ? ΟΠΩΣ ΘΑΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΕΟΙ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΘΕ.(ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΟΛΙΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΣΑΣ “ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ”)

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΣΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ.”

21 σχόλια

  • Στέφανε δεν πρέπει να ασχολείται κάποιος με τους συγκεκριμένους κυρίους.
    Έχασαν την επαφή με την κοινωνία και δεν γνωρίζουν την ζημιά την οποία έκαναν με την ψήφιση των Πρεσπών.
    Σε πολύ μικρό διάστημα θα πάρουν την απάντηση από την κοινωνία.
    η ιστορία θα γράψει τα ονόματά τους με ΜΑΎΡΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ.

    • Μπάμπης Τα.
      Μήπως Ξέρεις να μας πεις μέχρι και το 1950 οι πρόγονοι του κυρίου πια γλώσσα μιλούσαν;
      Ο εν λόγο κύριος είναι άραγε πιο πατριώτης από τον Ν Μερτζο.
      Ο εν λόγο κύριος δεν ήταν στέλεχος της ΝΔ όταν ο Κ Μητσοτάκης είπε το περιβόητο ότι σε δέκα χρόνια θα το έχουμε ξεχάσει;
      έτσι για να χουμε να λέμε δηλαδή

  • Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ (υπό τον Πάιατ) τη μέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή.

    Η έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών είναι ανατριχιαστική σε κυνικότητα. Και κυνική στην ομολογία ότι η ελληνική κυβέρνηση υπηρετεί την αμερικάνικη πατρίδα και όχι την ελληνική.

  • Μπιγγα φτάνει ο κόσμος σας βαρέθηκε ! Ανανεωμένα ψηφοδέλτια με νέους καταρτισμένους ανθρώπους! Ας μην έχουν πείρα θα την αποκτήσουν! Εορδαιοι προσοχή!!

  • Βρε παιδιά, συγγνώμη που αυτό που θα πω είναι άσχετο με τη Μακεδονία αλλά δε μπορώ να μη το σχολιάσω. Είναι δυνατόν άνθρωπος που υπήρξε και αντιδήμαρχος να μη μπορεί να συντάξει ένα απλό κείμενο; Όλα κεφαλαία, ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, αστοχίες στα σημεία στίξης, ασάφειες… Εντάξει, είναι ανθρώπινο να κάνουμε λάθη, τα οποία, εξάλλου, μπορεί να οφείλονται σε πολλούς παράγοντες. Αυτό δεν θα το παρεξηγήσω καθόλου και, φυσικά, δε θα βγάλω απ’ αυτό συμπεράσματα για την προσωπικότητα και την αξία ενός ανθρώπου που δεν γνωρίζω. Θα παρεξηγήσω όμως την προχειρότητα: γνωρίζεις ότι δεν είσαι ο οποιοσδήποτε δημότης, ότι η δήλωσή σου την επόμενη ημέρα θα είναι τοπική είδηση και θα αναπαραχθεί και, παρόλα αυτά, δεν κάνεις τον παραμικρό κόπο να τη ξαναδιαβάσεις πριν την ανεβάσεις, να αναζητήσεις στο ίντερνετ την ορθογραφία λέξεων για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος, να ζητήσεις βοήθεια από έναν άλλον βρε αδερφέ! Ε όχι! Τελικά με τι κριτήρια επιλέγουμε ποιον υποψήφιο θα ψηφίσουμε στις δημοτικές εκλογές; Αρκεί κάποιος να έχει καταγωγή απ’ το χωριό μας;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.