kozan.gr: Κι άλλος δημοτικός σύμβουλος Εορδαίας, o Μ. Βύρλιος, κατά του Θ. Μουμουλίδη, με αφορμή τη διαμάχη με το συνάδελφό του Σ. Μπίγγα

2 Φεβρουαρίου 2019
04:48

Κι άλλος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Εορδαίας, ο Μ. Βύρλιος, που ανήκει στη συμπολίτευση και στο συνδυασμό του Σ. Ζαμανίδη, πήρε θέση κατά του Θ. Μουμουλίδη, με αφορμή τη διαμάχη με το συνάδελφό του Σ. Μπίγγα. Διαβάστε τι γράφει:  “Βλέπω ότι συνεχίζεται το έργο !! Να σας θυμίσω ότι το δημοτικό συμβούλιο του δήμου εορδαιας καταδίκασε σε τρεις συνεδρίασης την συμφωνία των Πρεσπών και συμμετείχε σε όλες της ενέργειες που έγιναν , συλλαλητήρια , εκδηλώσεις , ομιλίες , ψηφίσματα . Τολμάτε να μιλάτε κύριε Μουμουλίδη για μεσαιωνικό φασισμό ! Που ήσασταν τρεις φορές να πείτε την άποψη σας , να μας πείσεις ρε φίλε οτι έχετε δίκιο και ότι εμείς είμαστε χαμηλής νοημοσύνης , αλλά τι λέω κάνατε μια συγκέντρωση στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου μεταξύ σας. Τολμάτε και μιλάτε , για πείτε μας που στηρίξατε των δήμο εορδαιας , στο θέμα του ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ κάνατε τα παγωνιά στο θέμα του νοσοκομείου τα ίδια , στο θέμα με το ΤΕΙ ακούσαμε απίθανα πράγματα από τους εκπροσώπους σας, και στο μεγάλο θέμα με της λιγνιτικές μονάδες ωχ Παναγία μου !!!!καλο είναι λοιπόν πριν μιλάς να μασάς !!!!”

50 σχόλια

    • Παρακμή παντού δεν είναι τοπικό το πρόβλημα
      Το πρόβλημα στην Πτολεμαΐδα είναι ότι κάποιοι Αδονίζονται χωρείς να είναι Σπυριδονες

  • Μουμουλίδης: αυτός που μίλησε για¨μεσαιωνικούς φασίστες¨

    θα σας στείλουν άκλαυτο εκεί που διαλέξατε εσείς , μη αγωνιάτε, θάχετα δουλειά : Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια Φάρσα που σχεδόν βέβαια θα καταλήξει σε Τραγωδία.

    • Με συγκίνησες. Ο Μουμουλίδης ό, τι και να γίνει φίλε μου, ακλαυτος δεν θα πάει. Είχε και έχει δουλειά. Εμείς τί θα κάνουμε εδώ, με εσάς που μπλέξαμε. Πάλι θα λέμε ότι μας φταίει η κακιά η Κοζάνη…

  • Άλλος ένας επιτυχημένος αντιδήμαρχος, 2.5 χρόνια ανύπαρκτος,να ναι καλά ο μισθός του αντιδημάρχου και τώρα ψάχνει άλλο συνδυασμό για άλλα 2.5 χρόνια .Ανεξάρτητη Έλληνες βλέπε, πλακεντας οι μεγαλύτεροι κολοτουμπες.

  • Ε οχι να βγαινει ο καθενας και να το παιζει μακεδονομαχος. Κ.Βυρλιο λυπαμαι αλλα θα σας θυμισω πως μεχρι και την τελευταια στιγμη εισασταν στο απο-κομμα των Ανεξ Ελ τωρα και εσεις προσπαθειτε με καποιο τροπο πατριδοκαπηλιας να αποτιναξετε απο επανω σας ολο αυτο. Φυσικα και αυτο γινεται γιατι θελετε καποιοθς σταυρους γιατι θα εκτεθειτε παλι στις δημοτικες εκλογες με τον φιλο σας υποψηφιο δημαρχο. Και συνοψιζωντας ειστε πολυ λιγος κυριε χωρις βασικη μορφωση και απο ιδεολογια μηδεν . Γιαυτο ελπιζω και εσεις οπως και ο φιλος σας να μην εκλεγειτε

    • Δηλαδή όποιος δεν έχει επιστημονική μόρφωση και ιδεολογία δε δικαιούται να έχει άποψη; Μήπως είναι “μη σκεπτόμενος” όπως λέει ο αρχηγός σας; Ο Καμμένος ρώτησε τους ψηφοφόρους και τα στελέχη του όταν έκανε την κωλοτούμπα και στήριξε το ξεπούλημα της Μακεδονίας; Είστε πολύ λίγοι για να μιλάτε για πατριδοκαπηλεία!

    • Βρε δεν ασχολείστε λιγο με το δήμο λεω εγω . Δεν βλέπετε τα χάλια μας , το παιζετε ολοι πατριωτες και ειδικοι στην εξωτερικη πολιτική . Καλα να πάθουμε , ειμαστε αξιοι της τύχης μας……

  • “Να σας θυμίσω ότι το δημοτικό συμβούλιο του δήμου εορδαιας καταδίκασε σε τρεις συνεδρίασης την συμφωνία των Πρεσπών και συμμετείχε σε όλες της ενέργειες που έγιναν , συλλαλητήρια , εκδηλώσεις , ομιλίες , ψηφίσματα ”
    Αυτό είναι το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής όλα τα χρόνια της θητείας της.

  • Ευτυχώς δλδ υπάρχει η Συμφωνία των Πρεσπών και μάθαμε ότι υπάρχει κάποιος δημοτικός σύμβουλος κ. Βύρλιος και κάποιος κ. Κοκκινίδης… Και μια ομάδα χωρίς θεσμική υπόσταση που θέλει να έχει λόγο στα πράγματα και στηρίζει συγκεκριμένες υποψηφιότητες.
    Βέβαια απουσιάζει ο γάτος (αναρρώνει) και χορεύουν τα ποντίκια. Γιατί 5 χρόνια και ο ένας και ο άλλος μούγγα. Εντάξει, υπερασπίζεσαι τον συνυποψήφιο σου με την κα Τερζοπούλου, αλλά πέρα από το να φωνάζετε πείτε τι θα κάνετε για το Δήμο.

    • Τώρα κατάλαβες ότι εκτός από διορισμένους βουλευτές υπάρχουν και εκλεγμένοι; Πες μας τι έκαναν 5 χρόνια τώρα ο βουλευτές σας πέρα από τη ΔΕΗ και τη Μακεδονία; Τελικά είναι αριστερής ιδεολογίας ή κάνουν ότι πει η Μέρκελ και ο Νίμιτς;

  • ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΚΡΥΦΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ»ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

  • ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ!!! ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ (ΚΥΡΙΟΙ) ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ!!!!

  • Τον κι Βυρλιο δεν τον ξέρω. Τώρα διαβάζω σε κάποια σχόλια ότι είναι αντιδημαρχος. Προφανώς “άριστο” στέλεχος της δεξιάς παράταξης.

    Κρίνοντας από το κείμενό του, καταλαβαίνω γιατί ο Δ. Εορδαίας είναι 40 χρόνια πίσω σε όλους τους τομείς. Γιατί τον κυβερνάνε τα ίδια “άριστα” στελέχη που κυβέρνησαν για 40 χρόνια και τη χώρα. (Και δυστυχώς φιλοδοξούν να την ξανακυβερνησουν, στηριζόμενοι στη μαύρη προπαγάνδα τους και στην ημιμάθεια του κόσμου)

  • Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτή τη χώρα ο Πατριωτισμός και η Ελληνική συνείδηση κατά κρίνεται!!!
    Μήπως πρέπει οι κυβερνώντες δηλαδή οι αριστεριζοντες να αρχίζουν να βάζουν το μυαλό τους τους σε λειτουργία και να κοιτάζουν το συμφέρον της χώρας μας, της Πατρίδα μας και των συνόρων μας.
    Λέω εγώ ένας απλός Έλληνας με Ελληνική συνείδηση!!!!!

  • Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε αυτή τη χώρα ο πατριωτισμός και η Ελληνική συνείδηση κατά κρίνεται!!!
    Μήπως πρέπει οι κυβερνώντες δηλαδή οι αριστεριζοντες να αρχίσουν να βάζουν το μυαλό τους να λειτουργεί και να κοιτάξουν το συμφέρον της χώρας μας της Πατρίδα μας και των σύνορων μας.
    Λέω εγώ ένας απλός Έλληνας πολίτης με Ελληνική συνείδηση!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.