kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Παρουσίαση 13 με 15 νέων προσώπων, για το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»

2 Φεβρουαρίου 2019
17:58

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, την Τετάρτη  6 Φεβρουαρίου, στο cafe Casa (Ειρήνης 10) στην Κοζάνη, η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» θα παρουσιάσει 13 με 15 νέα πρόσωπα, που θα συμπεριληφθούν, μαζί με άλλους στο ψηφοδέλτιο της Κίνησης, για τις εκλογές του Μαΐου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 19.00

16 σχόλια

  • 13 με 15 νέα πρόσωπα……………….

    Δεν τους δίδαξε κανείς ότι τα Σλαβόφωνα Σκόπια, ΔΕΝ δικαιούνται το όνομα Μακεδονία;
    ότι το σερβοβουλγαρικό γλωσσικό τους ιδίωμα, ΔΕΝ είναι μακεδονική γλώσσα, διότι τέτοια δεν υπάρχει;
    ότι οι Μακεδόνες ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ Έλληνες και ομιλούσαν και ομιλούν την Ελληνική γλώσσα, εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια. Όπως οι Κρητικοί. Όπως οι Μικρασιάτες. Όπως οι Πόντιοι.
    Πως συντάσσονται με το δήμαρχο που αποδέχεται το φτηνιάρικο ξεπούλημα της Μακεδονίας;

      • Ακριβώς αυτό, τι δουλειά έχει ο Δήμαρχος της Κοζάνης που ήταν το αρχηγείο του Μακεδονικού Αγώνα, να υποστηρίζει την αναγνώριση “Μακεδονικής Ιθαγένειας και Γλώσσας” στα Σκόπια;

      • ….Τι σχέση έχει ο δήμαρχος με το Σκοπιανό; …..

        ΚΑΜΙΑ ! Έπρεπε να έχει, αλλά σιωπά !
        όταν επίσημα χείλη αποκαλούν αυτούς που ομιλούν για ελληνικότητα της Μακεδονίας αμόρφωτα εθνίκια ή όταν επίσημα χείλη αντί να ακούσουν την κραυγή του λαού σε ένα συλλαλητήριο προσπαθούν να μειώσουν τα νούμερα και χαρακτηρίζουν τους συμμετέχοντες ακροδεξιούς και μη σκεπτόμενους. Επειδή ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ.
        αυτό, κ. ανώνυμε at 20:21, δείχνει επικίνδυνη τύφλωση ; ή κάτι άλλο.

  • Πείτε μας λιγάκι και πόσοι απο τους παλιούς που σας κάνανε τοπικούς άρχοντες θα στηρίξουν το ψηφοδελτιο σας να δούμε κάτι!

  • Θα πάτε απατοι συνδιασμό που ήταν υπέρ της προδοτικης συμφωνίας των Πρεσπών δεν πρόκειται να ψηφίσουμε π αγώνας εναντίων σας θα είναι ακατάπαυστος

  • Βολευει να βαζεται καποιοι κριτήριο για το δημο εθνικα θεματα.. ξεχνατε βεβαια ευκολα σε ποσο δινη κατασταση ηταν ο δημος πριν λιγα χρονια.. κριτηριο τα κτηρια και οι σχεσεις των αιρετων με το δημο.. μια κουβεντα με την αγορα δεν θα σας βλαψει.. πως πληρωνοντουσαν.. και πως πληρωνονται.. Μικρη η πολη.. γνωριζομαστε..

    • Μικρή η πόλη και γνωριζόμαστε. Όπου σταθώ και όπου βρεθώ λέω σε όλους να μη ψηφίσουν Ιωαννίδη, επειδή έχει τη στήριξη του Σύριζα που ξεπούλησε τη Μακεδονία. Με όσους μιλώ έχουν την ίδια άποψη. Τα εθνικά θέματα είναι πάνω από όλα, ειδικά σε ένα τόπο που αγωνίστηκε και θυσιάστηκε για την απελευθέρωση! Έτσι απλά!

  • 10 Συριζαίοι δυναμικότητας 150 ψήφων, κι άλλοι 3-4 που θα απογοητευτούν πολύ γρήγορα, όταν καταλάβουν που έμπλεξαν, καλή κι επικοδομητική αντιπολίτευση Λευτέρη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.