Πτολεμαΐδα: 750 παιδιά με γρίπη προσήλθαν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

2 Φεβρουαρίου 2019
19:44
Κανένα σχόλιο
750 παιδιά με συμπτώματα εποχικής γρίπης, προσήλθαν, κατά τις 3 τελευταίες εβδομάδες στα Εξωτερικά ιατρεία της Παιδιατρικής κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, έναντι 680 της αντίστοιχης περυσινής περιόδου, εκ των οποίων, 116 εισήχθησαν για Νοσηλεία, σε ορισμένες μάλιστα ημέρες, λόγω πληρότητας των κλινών στην Παιδιατρική κλινική, παιδιά φιλοξενήθηκαν σε δωμάτια άλλων κλινικών του Νοσοκομείου.
Τα παραπάνω ανήκουν στην Παιδίατρο, Διευθύντρια του Ε Σ Υ Ελένη Απαζίδου, η οποία κάνει λόγο για εξέλιξη της εποχικής γρίπης και το επόμενο δίμηνο, συστήνει ψυχραιμία στους γονείς, φροντίζοντας για την καλή ενυδάτωση του οργανισμού των παιδιών τους, ανάπαυση, σωστή διατροφή, και υπογράμμισε, ότι αντίδοτο στην ασθένεια  είναι ο εμβολιασμός στις αρχές φθινοπώρου  στα παιδιά άνω των έξι μηνών. Η Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας, υποδέχεται  και περιστατικά τόσο από τη Δομή φιλοξενίας προσφύγων του Αγίου Παντελεήμονα Αμυνταίου όσο και από τη Φλώρινα, γιατί, η εκεί Παιδιατρική κλινική, λειτουργεί εκ περιτροπής, αφού, οι δύο γιατροί, η τρίτη γιατρός  βρίσκεται σε άδεια, αδυνατούν να ανταποκριθούν στις
εφημερίες όλου του μήνα
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.