kozan.gr: Επιστολή αναγνώστη: Oδός Νοσοκομείου στην Πτολεμαΐδα: Το απόλυτο σκοτάδι στην πόλη που δίνει το φως σε όλη την Ελλάδα (Φωτογραφίες & Βίντεο)

2 Φεβρουαρίου 2019
20:24

 

Αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί εδώ και μέρες στην οδό Νοσοκομείου στην Πτολεμαΐδα. Μιλάμε για έναν δρόμο μεγάλο και πολυσύχναστο, που οδηγεί στο νοσοκομείο της πόλης, στην έξοδο προς την Φλώρινα. Το απόλυτο σκοτάδι στην πόλη που δίνει το φως σε όλη την Ελλάδα. Τα λόγια είναι περιττά. Το κακό είναι ότι έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε την εγκατάλειψη.

 

4 σχόλια

  • Το ίδιο και στην Ομήρου με δημοκρατίας. Στο μεταξύ μας στο χωριό μου είχε καλύτερο φωτισμό. Και μόλις καιγόταν μία δύο τις άλλαζαν αμέσως. Εδώ έχει σχεδόν 1 χρόνο η ίδια κατάσταση. Θα παρακαλούσα τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου να περάσουν από όλη την πόλη και να δουν που υπάρχει πρόβλημα

  • Πότε θα αξιωθεί να κάνει κάποιος κάτι για αυτή την πολύπαθη πόλη; Πόσος ξεπεσμός για την πόλη που δίνει ρεύμα σε όλη την Ελλάδα; Και το κακό είναι ότι έχουμε γίνει απαθείς και το συνηθίζουμε όλο και περισσότερο. Αδιάφοροι κάτοικοι, εργατομαζώματα από όλη την Ελλάδα χωρίς καμία συνείδηση δημότη. Σκεπτικό “η ΔΕΗ να ναι καλά, να πληρωνόμαστε, να πάρουμε σύνταξη και μετά να γυρίσουμε στον τόπο μας.”Πόση κατάντια πια;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.