kozan.gr: Ενισχύεται ακόμη περισσότερο, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ο αποκριάτικος διάκοσμος, στο κέντρο της Κοζάνης (Φωτογραφίες)

14 Φεβρουαρίου 2017
13:54

Ενισχύεται ακόμη περισσότερο, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, ο αποκριάτικος διάκοσμος, στο κέντρο της Κοζάνης. Όπως μπορείτε να δείτε και στις σημερινές φωτογραφίες του kozan.gr, πλέον, η πόλη και πολύ περισσότερο το κέντρο της μπαίνει σε ρυθμούς Αποκριάς.

11 σχόλια

      • Αν εσενα σου αρεσει μια πολη η οποια εχει εξελιξη μονο στην απορκια τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου. Υπαρχουν τοσα θεματα που ο δημος, του οποιου προφανως και εισαι υποστηρικτης η και εμμισθος, εχει αφησει ανοιχτα εδω και τοσο καιρο και εσυ χωρις ουτε ο ιδιος η ιδια να πιστευεις τιθεσαι κατα καποιου που σχολιασε στην ουσια οτι η πολη της Κοζανης εχει σοβαροτερα θεματα να ασχοληθει απο την αποκρια. Μπορεις τωρα απο κατω να βρισεις να φωναξεις να τσατιστεις, αλλα μεσα σου και εσυ ξερεις οτι καπως ετσι ειναι τα πραγματα..Σε φιλω

  • Όχι εντάξει κι εμείς στην Πτολεμαΐδα δεν έχουμε παράπονο… Έχουμε ακόμη τα χριστουγεννιατικα στολίδια στους δρόμους…

    • Οταν λεμε Lefteris εννοεις Lefteris Ioannidis; Η κατι αλλο; Μαυρα δεν τα βλεπω, μαυρα ειναι. Οταν δε μπορεις να παρκαρεις στο κεντρο να κανεις τη δουλεια σου, να πας σε μια δημοσια υπηρεσια, σε ενα γιατρο, σε μια τραπεζα η ακομη ακομη να εισαι κατοικος του κεντρου και οπου παρκαρεις να σε γραφουν τοτε δε νομιζω οτι η αποκρια θα σωσει αυτον τον τοπο. Αν εσυ αυτο πιστευεις τοτε καλη απουκρα!

      • Πόσο δίκαιο έχεις φίλε χθες με έγραψαν 20:03 ενώ έτρεχα το μωρό στο γιατρό πιο κάτω από τον Κύργια τα έπιπλα στον ύπνο του με είδε ο δημοτικοτετοιος;

  • Αισχος ! Απαραδεκτοι τα κολλησαν στην πανεμορφη Εθνικη Τραπεζα και την γελοιοποιησαν! Μα τοση κακογουστια; σαν μουσουλμανικα σηματα!

  • Αξιοπρεπης αισθητικης αλλα ποιος τα εκανε; Ακομη δε μαθαμε το ιστορικο με την προσκληση του Δημου για τζαμπα δουλεια κ την ανταποκριση στο τελος (με οικονομικη μαλιστα προσφορα) απο Θεσ/κη. Τελικα δωσανε τη δουλεια στο Σαλονικιο;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.