kozan.gr: Στο πλευρό του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης, η βουλευτής Καστοριάς Μ. Αντωνίου, για τις δηλώσεις του Ν. Σαρρή στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου (Βίντεο)

3 Φεβρουαρίου 2019
09:24

 

Στο πλευρό του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης, η βουλευτής Καστοριάς Μ. Αντωνίου, για τις δηλώσεις του Ν. Σαρρή στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου. Δείτε τι δήλωσε χθες Σάββατο 2 Φεβρουαρίου:

16 σχόλια

    • Στην επέτειο νίκης του Ελληνικού Στράτου εναντίον των κομμουνιστοσυμμοριτών που ήθελαν με φασιστικά και χουντικά μέσα να καταλάβουν την εξουσία!

      • ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ? ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΕΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΜΑΣ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ?? ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.

        • Να αρχίσουμε ρε σταλινοκατσαπλιά! Ξέχασες που όταν μπήκαν οι Ναζί στην Ελλάδα το ΚΚΕ αρνήθηκε να πάρει όπλα επειδή ο πατερούλη Στάλιν τα βρήκε με τον Χίτλερ; Ή μήπως ξέχασες το σύμφωνο που υπέγραψε ο ΕΑΜ με τη Βουλγαρία για δημιουργία ανεξάρτητου κράτους “Μακεδονία του Αιγαίου” με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη; Ξέχασες τη συμφωνία Στάλιν – Ρούσβελτ – Τσώρτσιλ με τις σφαίρες επιρροής; Η Ελλάδα απελευθερώθηκε μετά τη νίκη των συμμαχιών δυνάμεων κατά των ΝΑΖΊ, αλλά για σας τους σταλινοκομμιτατζήδες οι σύμμαχοι θεωρούνταν εχθροί!

          • ΣΕ ΓΚΑΒΟΥΣ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ.ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΤΕΛΟΣ.

        • Αν εννοείς αντίσταση την προβοκάτσια που οδήγησε στο ολοκαύτωμα της Κλεισούρα κλπ κλπ, μόνο αντίσταση δεν ήταν, απλά σε όποια χωριά δε δέχονταν να ασπαστούν την ιδεολογία σας, τους τιμωρούσατε!

        • Όταν έφύγαν οι Γερμανο οι εαμοβούλγαροι βρήκαν ευκαιρία να καταλάβουν την εξουσία και να εγκαθιδρύσουν με τη βία κομμουνιστικό καθεστώς. Έτσι ενώ ο Β’παγκόσμιος πόλεμος είχε τελειώσει, άρχισαν πόλεμο ενάντια στον Ελληνικό Στρατό.

  • Σαρρη εκπροσωπείς ότι πιο συντηρητικό δεξιό κομμάτι υπάρχει μπράβο σου . Κατα τ’αλλα το ΕΒΕ είναι ακομμάτιστο .

    • Πιές μια Γκαζόζα φασίστερή και θα καταλάβεις ποιοί είναι οι ακροδεξιοί σε αυτή τη χώρα που ξεπουλούν τη Μακεδονία με ξύλο και χημικά! Χίλιες φορές νεοδημοκράτης παρά φασιστερός σκοπιανοτσολιάς!

  • Άσε μας κουκλίτσα μου που θα έχεις και άποψη για το ΕΒΕ Κοζάνης. Η ΝΔ δεν έχει βουλευτή στην Κοζάνη για να υπερασπιστεί τον Σαρρή; Ή είναι ανίκανος να το κάνει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.