kozan.gr: Θ. Μουμουλίδης: “ΕΡΧΕΤΑΙ Το αναβαθμισμένο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Δύο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ στην Πτολεμαΐδα στο νέο σχεδιασμό – ΝΕΟ Πανεπιστημιακό τμήμα ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (180 φοιτητές) ΚΑΙ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (190 φοιτητές)”

3 Φεβρουαρίου 2019
21:34

Με δύο αναρτήσεις στο facebook ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Μουμουλίδης αναφέρεται στις εξελίξεις με τις συγχωνεύσεις των δύο τριτοβάθμιων ιδρυμάτων της περιοχής, σημειώνοντας τα εξής:

“ΕΡΧΕΤΑΙ Το αναβαθμισμένο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!
Οι Κασανδρες διαψεύδονται.
Σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ προχωρά στην γενναία αναβάθμιση του Πανεπιστημίου μας.
Πρόκειται για την πλέον ουσιαστική συμβολή κυβέρνησης στην περιοχή Δ. Μακεδονίας!
Oι διαδικασίες νομοθέτησης του νέου αναβαθμισμένου πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας βρίσκονται στην τελική ευθεία πριν την Ολομέλεια της Βουλης!!!
Τα τμήματα θα είναι περισσότερα από όσα το σημερινό άθροισμα τμημάτων Πανεπιστημίου και Τει.
Μια μεγάλη επιτυχία προϊόν της διεκδίκησης των επτά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Δ. Μακεδονίας!
Ο διάλογος που ακολουθεί θα είναι γόνιμος με στόχο να λύσει προβλήματα να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την θέση του Νέου Πανεπιστημίου στον εθνικό χάρτη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης!”

“ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ!
Δυο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ στην Πτολεμαιδα στο νέο σχεδιασμό του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Η μεγάλη συμβολή της κυβέρνησης στην νέα εποχή και για την Πτολεμαιδα!
ΝΕΟ Πανεπιστημιακό τμήμα ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ( 180 φοιτητές),
ΚΑΙ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ( 190 φοιτητές!!!)!
Και τα δυο τμήματα θα συνδέονται πλέον με το ( εκ των πραγμάτων) αναβαθμισμένο Μποδοσακειο Νοσοκομείο!
Αυτό σημαίνει σειρά έργων υποδομής, τόνωση της οικονομίας της πόλης ,δημιουργία ισχυρότερης φοιτητικής κοινότητας και σαφώς ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ!
Η Πτολεμαιδα βγαίνει στο φως που της αξίζει!
Και ακολουθεί συνέχεια!
( Με την συγκροτημένη συνδεση έγκαταστασεων ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ , ΔΕΗ, Πανεπιστημίου..,)
Σύντομα θα αποδειχθεί στην πράξη πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη κυβέρνηση που σε διάστημα τεσσάρων ετών βοηθάει άμεσα και αποτελεσματικά την περιοχή και την μεταλιγνιτική εποχή ΟΣΟ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!
ΥΓ. Με ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε τις τοποθετήσεις των βουλευτών Δ. Μακεδονιας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.”

29 σχόλια

  • Κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο… όλα για τις ψήφους… καημένη Ελλάδα… γέμισες σωτήρες και παραγοντίσκους…

      • 1. Τα Πανεπιστήμια είναι στις έδρες των νομών. Οτιδήποτε άλλο είναι πολιτικό ρουσφέτι.
        2. Η πολυδιάσπαση των πανεπιστημίων έχει κόστος και υποβαθμίζει το ίδρυμα.
        3. Τα Πανεπιστήμια είναι για να παράγουν και να προσφέρουν εκπαίδευση και όχι για να νοικιάζονται διαμερίσματα και να ανοίγουν φαστφουντάδικα και καφέ.

        • ίσα ρε όψιμε που θυμήθηκες τους νομούς.
          όταν παραμονές των εκλογών του 2004 ιδρύθηκε το πανεπιστήμιο σε απόσταση 1 ώρας από θεσσαλονίκη και 1,5 από Γιάννενα τι έλεγες ?

          Αχόρταγοι

    • Ρε κοίτα να δεις Μυστήρια Πράγματα. Όταν, αν δεν έταζες, φράγμα και ΤΕΙ στο χωριό σου, δεν είχες τύχη ούτε νερουλάς να εκλεγείς, δεν μιλούσε κανένας, τότε ήταν περιφερική ανάπτυξη .
      Και να τα φράγματα χωρείς Νερό, καλή ώρα διπλό φράγμα Εμπορίου, Λιμνοδεξαμενη Αναραχης κλπ. Φτάσαμε να ιδρύσουμε ΤΕΙ Ζαμπονοκοπτικης και Διασταύρωσης Πτηνόπανιδας, κάτι σαν διασταύρωση Αετού με Μπούφο, και πάει λέγοντας, και να σου τώρα, έρχεται αυτη η τρισκατάρατη Κυβέρνηση της καταστροφή,ς και του Κρανείου τόπο, και μας χαλάει το όνειρο με τις προτάσεις της.
      Αι να χαθείτε παλιό ΣΣΣΣΣ υ ρι ζε ει ΣΑΑΑΑΑ δες

  • Μουμουλίδη βγάλε στη δημοσιότητα την μελέτη που κάνατε και η οποία αποδεικνύει ότι η περιοχή χρειάζεται αυτά τα τμήματα. Πως; Δεν υπάρχει μελέτη; Δηλαδή τα τμήματα τα ιδρύετε για ρουσφετολογικούς λόγους;

  • Eίμαστε μάλλον η μοναδική χώρα διεθνώς που έχει παραδώσει τα πανεπιστήμιά της να τα νέμονται οι αδίστακτες κομματικές συντεχνίες. Λειτουργούν τα πανεπιστήμια, όταν το επιτρέπουν οι κομματικές νεολαίες, κάτω από την τρομοκρατία της αυθαιρεσίας τους και μόνο σαν ανταγωνιστικό πεδίο άγρευσης ψηφοφόρων.

  • «ΕΡΧΕΤΑΙ Το αναβαθμισμένο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!!
    Μια μεγάλη επιτυχία προϊόν της διεκδίκησης των επτά βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Δ. Μακεδονίας!
    Δείχνει την αγωνία τους να επιδείξουν έργο, καταφεύγοντας σε ανακοινώσεις του τύπου «κατόπιν ενεργειών μας», που μόνο θυμηδία προκαλούν.Ας κρατάμε μικρό καλάθι για αυτό που έρχεται

    • Τί να κάνουν; Η κυβέρνηση του σύριζα είναι η μόνη που έχει απέναντί της όλα τα κεντρικά ΜΜΕ. Όλα όμως. Δεν έχει διαφημιστές, όπως όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Βλέπεις τους χρέσωσε τις συχνότητες, που οι άλλοι κάθε 31 Δεκεμβρίου κάθε χρόνο, τους ξαναχάριζαν δωρεάν .

  • Τα πανεπιστήμια είναι για να βγάζουν επιστήμονες και όχι για να κάνουν μικροπολιτική ορισμένοι. Ούτε και για να κονομάνε οι καφετέριες και οι ενοικιαστές.

    Είναι ντροπή να βλεπετε τους φοιτητές σαν κοτοπουλακια για μαδημα.

  • Εκθεση «κόλαφος» για τα ΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 22-9-18

    Σε δεινή κατάσταση έχει περιέλθει η ανώτατη εκπαίδευση στην Ελλάδα. Υποχρηματοδότηση, αυξημένος αριθμός φοιτητών, υψηλή αναλογία φοιτητών ανά διδάσκοντα, παρατεταμένη διάρκεια σπουδών για το 42% των φοιτητών, είναι μερικά από τα στοιχεία που διαμορφώνουν την κακή εικόνα.

    • Μιζέρια είναι η αποδοχή της μαυρογυαλουρικής τακτικής των τοπικών πολιτευτάδων σε συνεργασία με τον υπουργό παιδείας.Το ζητούμενο δεν είναι να παράγουμε πτυχιούχους αλλά να δημιουργήσουμε μια οικονομία που μπορεί να τους απορροφά σε τομείς παραγωγικούς .Αλλιώς παράγουμε άνεργους με πτυχίο.

    • Ο ΣΥΡΙΖΑ μας έχει συνηθίσει στις κωλοτούμπες, στη γελοιοποίηση της Αριστεράς, μας έχει συνηθίσει στα ψέματα, στις μεγαλοστομίες και σε καταγέλαστες κινήσεις που προδίδουν ότι ακόμα και ο πολιτικαντισμός είναι ενίοτε γυμνός. Το πολύ της αλαζονείας γεννάει καταισχύνη.

  • Λιγο πριν χασουν τις εκλογες μεχρι και θαλασσα ειναι ικανοι να μας ταξουν!!! Ο κοσμος σας πηρε χαμπαρι 4 χρονια τωρα.Ηρθε η ωρα να περασετε στην αντιπολιτευση και για πολλα χρονια μαλιστα.

  • Πρεπει να συγχαρουμε οσους προσπαθησαν να δημιουργηθει ενα μεγαλο Πανεπιστημιο στην Δυτ. Μακεδονια
    Πολλοι δεν το ηθελαν και φανηκε ποιοι ηταν αυτοι!

  • τμηματα χωρις μελετη κ ακαδημαίκα κριτηρια. αντε να ντρεπετε ο διορισμενος πανηγυριζει. σε λιγους μηνες θα νσι παρελθον

  • Μπράβο κύριε Μουμουλιδη. Τα σχόλια δεν διαμορφώνουν συνειδήσεις.
    Δεν χρειαζόταν να βγάλετε ανακοίνωση. Εννοείται ότι είναι πολύ θετική εξέλιξη.

  • Μπραβο να καταργηθουν ολα τα τει και πανεπιστημια που βρισκωντε σε 30 πολεις που δεν ειναι πρωτευουσες νομων και να πανε στην κοζανη για να αναβαθμιστουν

    • Είτε θέλεις να το καταλάβεις είτε όχι αυτό είναι ο κανόνας, και επειδή στην ελληνική επικράτεια δεν είναι όλοι κομπλεξικοί όπως εσείς στην Πτολεμαίδα ισχύει κατά κανόνα.

  • Κ.Μουμουλίδη οι μακεδόνες σε μαυρίζουν ότι και να κάνεις.Η προδοτικη ψήφος σου στη συμφωνία Πρεσπών πέρασε στην Ιστορία. λύπάμαι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.