Eπιστολή παραίτησης, του Απόστολου Καραχάλιου, πρώην συντονιστής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Π.Ε. Κοζάνης

5 Φεβρουαρίου 2019
12:01

 

Eπιστολή παραίτησης, του Απόστολου Καραχάλιου, πρώην συντονιστής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Π.Ε. Κοζάνης.

 

30 σχόλια

  • Μπράβο Απόστολε σε τιμά η ενέργεια σου αυτή διότι ο Καμμένος άλλα μας έλεγε,ότι θα στηρίξει την κυβέρνηση και άλλα πράττει κάθε πρωί στα κανάλια σαν άλλως Άδωνις κρίμα

  • Ετσι μπράβο Απόστολε, καθαρά, τίμια και με πολιτική προσέγγιση…. δεν μπορεί νάσαι δίπλα στον Καρυπίδη και να συμφωνείς με τις δηλώσεις Καμμένου που όντως το έκαψε…. ο Θόδωρος είναι άξιος και δημοκράτης και χαίρομαι που τον στηρίζεις σε όλα… καλη δύναμη στον αγώνα σας και Θεός μαζί σας….

  • Τι να πω. Ακολουθεί τους βουλευτές που είναι στους ΑΝΕΛ αλλα έχουν δώσει εν λευκό την ψήφο τους στον Τσίπρα. Ούτε μια ενέργεια που να μην αντιγράφει κάποιους άλλους.

  • κ.κΑΡΑΧΆΛΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΑΥΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ
    Υ.Σ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο κ. ΒΑΤΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ….ΑΚΡΑ…
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

  • Απόστολε, σε τιμά ιδιαίτερα η ενέργεια σου. Αν και περιμέναμε να την έχεις κοπανήσει νωρίτερα αλλά περίμενες και συ μαζί με τον Κάτανα; Δεν είναι τυχαίο ότι προχθές στο παρτάκι του ΣΥΡΙΖΑ ήσασταν τραπεζάκι μαζί με τον Ηλία..

    Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω μαζι σου, αλλιώς μας τα έλεγε ο Καμμένος και αλλιώς τα έκανε, αλλά και εσύ περίμενες τελευταία στιγμή που βυθίζεται το καράβι να πηδήξεις, αλλά όχι πριν σιγουρευτείς ότι θα πας σε άλλο καράβι.. Με το καλό λοιπόν και να ελπίζεις ότι θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αλλιώς την πάτησες..

    Μόνο ο Πλακεντάς αποδείχθηκε κύριος των λόγων και των πράξεων του στο τέλος, από όλους εσάς που στήσατε στην Κοζάνη τους ”Ανεξάρτητους” ας λέμε, ”Έλληνες”.

    Και μη ξεχάσεις ποτέ, πως το να ντυθείς ΣΥΡΙΖΑ, δε σε κάνει ΣΥΡΙΖΑ, ποτέ δε θα σε δουν για δικό τους…

    Γιατί ως γνωστόν αυτόν που φοβάσαι πάντα είναι αυτόν που κάποτε έφτυσε το κόμμα του.. και αυτόν ξεφορτώνεσαι πρώτα όταν πρέπει να πετάξεις έρμα από το καράβι..

  • Τρία χρόνια και πλέον μετά την παραίτηση Κάτανα, παραιτείσαι και εσυ. Ελπίζω να κατάλαβες ποσό μπροστά έβλεπε ο Χαρης πλέον και φυσικά ελπίζω να μην ασχοληθείς με το ΣΥΡΙΖΑ.
    Ωμποοοοο

  • Κατάλαβες αγαπητέ ότι συμμετείχες στο έγκλημα που διεπράχθη εναντίον της Μακεδονίας και της χώρας ή όχι;
    Ομιλείς σα να ήσουνα αλλού εσύ…

  • Κοζανιτης πολίτης
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΤΑΝΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΔ….ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.