Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης ευχαριστούν θερμά τις μαθήτριες του τμήματος Αισθητικής του 1ου ΕΚ, 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης καθώς και τις υπεύθυνες καθηγήτριες Τσιαβή Μαρία και Τσίγγανα Αλεξάνδρα, για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος “Το θέατρο στην πράξη”, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων.

Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά την κα. Γκουτζιαμάνη και όλους τους μαθητές της θεατρικής ομάδας «Ταξιδευτές του θεάτρου» για την άριστη συνεργασία και τη δυνατότητα που έδωσαν στις μαθήτριές μας να εφαρμόσουν τη θεωρία στην πράξη.

Οι μαθήτριες μας ανέλαβαν το θεατρικό μακιγιάζ των ηθοποιών- μαθητών/τριών στις 3 παραστάσεις που δόθηκαν στις 9, 10 και 12 Φεβρουαρίου 2017. Το άρτιο αποτέλεσμα ανέδειξε τις ικανότητές τους στο απαιτητικό επαγγελματικό μακιγιάζ, την προθυμία τους και την εργασιακή τους συνέπεια.

Τέλος, συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές του προγράμματος και ευχόμαστε να υπάρξουν παρόμοιες δράσεις, οι οποίες θα αναδεικνύουν τις ικανότητες και δεξιότητες που αποκτούν οι μαθητές μας στα Επαγγελματικά Λύκεια.

Η Διεύθυνση και οι Εκπαιδευτικοί του

1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης