kozan.gr: Νέα “καρφιά” Κασαπίδη, προς υπουργούς και βουλευτές, με “αστέρια” (εννοώντας στρατιωτικούς, πρώην και νυν), για τη στάση τους στο θέμα της Μακεδονίας: “Κάποιοι σήμερα υπερασπίζονται με κάθε τίμημα την καρέκλα τους ως υπουργοί και βουλευτές υποκαθιστώντας τα αστέρια τους με κλούβια αυγά”

6 Φεβρουαρίου 2019
13:07

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, o βουλευτής Κοζάνης, Γ. Κασαπίδης, με αφορμή το βιβλίο του Νικολάου Μάρτη, για την πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας, κατακρίνει τη στάση υπουργών και βουλευτών,  με “αστέρια” (εννοώντας στρατιωτικούς, που σήμερα φέρουν τις προαναφερόμενες ιδιότητες). Διαβάστε τι γράφει:

“Αξίζει όλοι οι Έλληνες και δη οι Μακεδόνες να διαβάσουν και να έχουν στη βιβλιοθήκη τους το συγκεκριμένο βιβλίο του αειμνήστου κ. Νικολάου Μάρτη για την πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας μας.
Μέχρις ότου επιτρέπεται η κυκλοφορία του…
Ατράνταχτα επιχειρήματα και αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις των υποχθονίων και δολερών μεθοδεύσεων πλαστογράφησης της Ελληνικής Ιστορίας της Μακεδονίας μας και των αλυτρωτικών βλέψεων από το καθεστώς της εποχής Τίτο και εντεύθεν.
Ο αγώνας αυτός του κ. Μάρτη αναγνωρίστηκε από την Ακαδημία Αθηνών με την ύψιστη τιμή και βράβευση, με την αιτιολογία:
“δια του κατά της πλαστής ιστορίας της Μακεδονίας έργου αυτού την Ελληνική της χώρας φύσιν τεκμηρίοις ασφαλέσι περηφανώς αποδείκνυσι”.
Χρήσιμο βιβλίο τόσο για όσους γνωρίζουν την αλήθεια οσο και για τους ανιστόρητους. Όχι όμως για τους αποδομητές της ιστορίας μας και τους υπερασπιστές του ψεύδους και της εξαπάτησης.
Δυστυχώς όχι μόνο ο αγώνας του κ. Μάρτη και της Ακαδημίας Αθηνών αλλά και οι θυσίες των Μακεδονομάχων και χιλιάδων αθώων θυμάτων που δολοφονήθηκαν τα χρόνια του Μακεδονικού αγώνα υπερασπιζόμενοι τα ιερά και τα όσια της πατρίδας μας και της φυλής μας παραδόθηκαν με προδοσία στους σφετεριστές της ιστορίας μας.
Ας αναλογιστούν την πράξη τους όποιοι χειροκρότησαν την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες τον περασμένο Ιούνιο και όποιοι την ψήφισαν τον περασμένο μήνα στη Βουλή…


ΥΓ: Έφεδρος αξιωματικός ο αείμνηστος Νικόλαος Μάρτης έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του υπερασπιζόμενος την Ελλάδα απέναντι στο φασισμό από το 1941 έως το 1944 τιμώντας το αξίωμα του!!! Κάποιοι άλλοι σήμερα υπερασπίζονται με κάθε τίμημα την καρέκλα τους ως υπουργοί και βουλευτές υποκαθιστώντας τα αστέρια τους με κλούβια αυγά…”

 

 

 

26 σχόλια

  • «Αντιμετωπίσαμε το θέμα των Σκοπίων
    με δειλία και ωσάν να είμεθα εμείς οι ένοχοι και οι πλαστογράφοι της Ιστορίας»

    Μανόλης Ανδρόνικος ΑΝΤΙΒΑΡΟ 11-1-18

  • Για δειτε ποιος μιλαει.χριστιανος απο συμφερον,μακεδονομαχος απο συμφερον,αρε καημενη δυτικη μακεδονια ποσα θα αντεξεις ακομα;

    • Οι ψήφοι είναι άλλου φιλε. Εννοώ τους φανατικούς που ψηφίζουν με βάση της παρωπίδες τους. Αυτούς που έβγαλαν οποίων πουλάει αντί χριστιανοσύνη και πουλάει την Μακεδονία. Αυτοί οι λίγοι ψήφοι είναι φανατικοί και σίγουροι

  • Ξεκινα ρε το ψηφοδελτιο και ασε τα αλλα.Δυστυχως δεν σε βλεπουμε ζωηρο ως τωρα,ασε που ακουγεται οτι απαξιωνεις ατομα ικανα που ηταν απεναντι στον καρυπιδη στις προηγουμενες εκλογες.

  • Σας εχουμε βαρεθει ολους . Και τους μεν και τους δε. Επαγγελματιες πολιτικοι της κακιας ωρας. Καιροσκοποι και εαυτουληδες. Ολοι για τον Αρινταγα. Αφηστε μας στα προβληματα μας . Εσεις κολυμπατε στο χρημα της χρεωμενης πατριδας κι εμεις ψαχνουμε να βγαλουμε το μηνα.

  • εκδήλωση των Σκοπιανών στον Καναδά για την 147η επέτειο της γέννησης του Βούλγαρου Γκότσε Ντέλτσεφ. 4-2-19
    Τρικούβερτο γλέντι μπροστά από τον Ήλιο της Βεργίνας και έναν τεράστιο χάρτη της λεγόμενης “Μεγάλης Μακεδονίας” με τα σύνορα της Ελλάδος να ξεκινούν από… την Λάρισα.
    Ήταν που μας διαβεβαίωναν κάποια ανίδεα ταγάρια ότι με την επικύρωση της Συμφωνίας, θα πετυχαίναμε και την πλήρη διαγραφή του Σκοπιανού ψευτοαλυτρωτισμού.

  • Εδω στα γρεβενα δεν ακουω καλα λογια για τις κινησεις του για το ψηφοδελτιο,αδιαφορια και χαμηλου επιπεδου ατομα,απο καποιον που μιλησα και στην καστορια οι κινησεις του β κατηγοριας,δυστυχως μη αναμενομενες επιλογες αν ισχυουν ολα αυτα που μαλλον ειναι αληθεια.Αλλαξε ταχυτητα γιατι δινεις ελπιδες τον ψευτοθοδωρο.Κλεισε γερα ονοματα.

    • Ελεος! Ειδαμεκαι με τα “γερά” ονόματα τόσα χρόνια! Και πες μας τι εννοείς χαμηλου επιπέδου για να καταλάβουμε κι εμείς…

  • επαγγελματιας βουλευτης, μακεδονομαχος, τα παντα για ψηφους, θα επρεπε να ντρεπεται!!!

    Τοσα χρονια μουγκα ο Γιωριακης για τοΣ κοπιανο, μουγκα για την περιοχη του, οπως κ ολοι οι βουλευτες, μονο την καρεκλα

  • 19=10 λεγοντας ατομα που δεν εχουν γνωσεις και χωρις ειδικο βαρος για εκλογες.Οταν γινει η παρουσιαση των υποψηφιων θα δουμε αν ισχυουν ολα αυτα που μαλλον ισχυουν.Ντρερμπυ θα τις κανει τις εκλογες απο μονος του που επαιζε.

    • Δηλαδή η γνώμη σου είναι ότι θα πρέπει να είναι συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι; έτσι θα πάμε μπροστά; Σοβαρά τώρα; το ότι δεν έχουν ειδικο βάρος για τις εκλογές, πιθανόν να μην τους κάνει και ανικανους. Γιατί χορτασαμε από αυτούς που είχαν! Θα δείξει! Αλλά ας μην καταδικαζουμε απο τώρα

  • Πάντως ο Μαρτης κ Κασαπίδη στην Εθνικη αντίσταση δεν ήταν. Προτίμησε να φύγει στην Αίγυπτο με τους βολεμένους αστούς όταν στην Ελλάδα θέριζε η πείνα είχαμε τα ολοκαυτώματα με χΙλιάδας θύματα

    • Χωρίς στοιχεία τα λες αυτα.
      Παρόλα αυτά δε μας νοιάζει αν έφυγε στην Αίγυπτο για να γλιτώσει ο Μάρτης.
      Το θέμα είναι ότι το βιβλίο λέει την αλήθεια,και μεις μάθαμε άλλη ιστορία! !!

  • Από που ξετρύπωσε πάλι ο «υπερπατριώτης» Κασαπίδης . Τόσο καιρό είναι εξαφανισμένος από το δημόσιο βίο και κάπου κάπου βγαίνει και πυροβολεί ως καουμπόη …

  • Κυκλοφορεί ότι ο Γιωργάκης θα είναι αναπληρωματικός παίκτης σε φιλικό αγώνα (παίκτης πάγκου δηλαδή) ποδοσφαίρου
    Αληθεύει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.