H επίσημη ανακοίνωση για την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Κοζάνη

6 Φεβρουαρίου 2019
13:37

Στην Κοζάνη θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα είναι ο βασικός ομιλητής της κοινής εκδήλωσης που
διοργανώνουν από κοινού, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι 4 νομαρχιακές επιτροπές στη Δυτική Μακεδονία (Γρεβενά, Κοζάνη, Καστοριά και Φλώρινα).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Εύξεινο Λέσχη/Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη (Φιλίππου Β’ 30, Κοζάνη) στις 12:30 με κεντρικό θέμα «Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την επόμενη μέρα».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα αναφερθεί στην σημασία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Εκτός του προέδρου της Ν.Δ. θα μιλήσει και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει απερίφραστα και με όλες της τις δυνάμεις τον κ. Γιώργο Κασαπίδη και τον συνδυασμό «Αλλάζουμε Πορεία» με σύνθημα «με πίστη στις ανθρώπινες αξίες» στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Καλούμε τον κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να συσπειρωθεί γύρω από τη νέα αυτή προσπάθεια με στόχο η Περιφέρεια να αλλάξει σελίδα, και να βγει μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης.

Οι ΝΟ.Δ.Ε Ν.Δ. Δυτικής Μακεδονίας

25 σχόλια

  • Αν ο κασαπιδης δεν κλεισει δυνατα ονοματα δεν παει να ερθει 10 φορες ο μητσοτακης.Πολλα ακουγονται οσο αφορα την καταρτιση του ψηφοδελτιου που αν ειναι αληθεια δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.Οπως ειπε και καποιος αλλος στα γρεβενα ξεκινας με γιατσο,φλωρινα με κιοσσε και καστορια με σαββοπουλο αν θελεις να εχεις επιτυχια αλλιως αλλοι παρεμβαινουν και θα το βρει ο κασαπιδης μπροστα του.Αντε καλη επιτυχια.

  • Να τον πάτε στην ΑΕΒΑΛ να δει τα κατορθώματα του πατέρα του. Έτσι κι αλλιώς κι αυτός τα ίδια έκανε και θα κάνει. Να πάει να βγει στα ερείπια φωτογραφία να τη βάλει στα φυλλάδια, όπως τις στατιστικές μπάρες που έβαλε με τις διαθεσιμότητες και τις μετατάξεις. Νοικοκύρης.

  • Αν έχει ο Κασαπίδης πρόβλημα τί να πουν οι άλλοι ρε παιδιά;;;; Ο Κασαπίδης και χωρίς την στήριξη του κόμματος πάλι περιφερειάρχης θα ήταν…Με άνεση…

  • Μέχρι εκεί φτάνει το βεληνεκές του Μητσοτάκη. Καμία κοπή πίττας, κανενα συνεδριο, κανένα χιονοδρομικό και μετά πάλι στην κρυψώνα του. Απο τη Βουλή ούτε απ’ έξω δεν περνάει Γιατί τον περιμένει ο Τσίπρας να τον γλεντησει.

    Άντε και του χρονου Στην κοπή πίττας της νοδε Κωλοπετεινιτσας…

    • ευκαιρία να αλλάξει παραστάσεις γιατί ο Αλ6ης τον διασκέδασε αρκετά τις τελευταίες ημέρες στην βουλή, βαρέθηκε να ζητάει εκλογές ο καημένος εδώ και 3,5 χρόνια υπομονή κυριάκο, και τον οκτώβρη πάλι αντιπολίτευση θα είσαι

  • Και στην καστορια αστα να πανε.Ακουγονται κατι ονοματα που δεν θα βρουνε ουτε την ψηφο τους,ειδικα ο ενας που στηριζε καρυπιδη και πηγαινοερχεται με συμβουλο του εχει τοσες αντιπαθειες που αν αληθευουν οι φημες μαλλον κακο θα κανει στον κασαπιδη.Παρτο αλλιως γιατι δεν σε βλεπω καλα κασαπιδη,εδω δεν πας για βουλευτης,ψηφους φερνουν οι υποψηφιοι.Δεν θα κερδισεις ετσι.Ξεκαβαλα λιγο.

  • Έτσι αυτό θέλουμε να τελειώνουμε με το δημόσιο και τους τεμπέληδες! Τσιπρας ο μέγας τελείωσε με ΔΕΗ και τώρα μένουν οι αρχαιολόγικοι χώροι!

  • Πληροφορίες λένε ότι για δήμαρχο η ΝΔ θα στηρίξει κ τους δύο αρκεί να στηρίξουν μετά ο ένας τον άλλον Αν γίνει αυτό ο Τσιαρτσιώνης που περιμένει τη στήριξη για να τον βρει η Ν Δ υποψηφίους δεν κατεβαίνει Που θα τους βρει μόνος ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.