Απόφαση για το μέγιστο αριθμό αδειών κυκλοφορίας Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων ανά έδρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

8 Φεβρουαρίου 2019
12:17
Κανένα σχόλιο

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ο μέγιστος αριθμός αδειών Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων (ΤΑΞΙ, ΕΙΔΜΙΣΘ και ΕΙΔΜΙΣΘ ΑμΕΑ) στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σύμφωνα με το άρθρο 85 παράγραφος 1 του Ν. 4070/2012.

Η απόφαση για το μέγιστο αριθμό αδειών με ΑΔΑ: 7Ν9Γ7ΛΨ-5Ν2, έχει αναρτηθεί στο site της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.pdm.gov.gr/megistos-arithmos-adeion-kykloforias-e-d-ch-aytokiniton-tachi-eidmisth-kai-eidmisth-amea-ana-edra-gia-tin-perifereia-dytikis-makedonias/.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου

ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο, σύμφωνα με το Ν. 4070/2012

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε άλλο τύπο, σύμφωνα με το Ν. 4070/2012.

Η Πρόσκληση έχει αναρτηθεί στο site της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A8907%CE%9B%CE%A8-05%CE%A4?inline=true

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.