Δεν κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά για τη Μελίτη η Μυτιληναίος – Οριστικοποιείται η αποτυχία του διαγωνισμού

8 Φεβρουαρίου 2019
13:47
Κανένα σχόλιο

Παρήλθε χωρίς αποτέλεσμα η προθεσμία που είχε δοθεί για σήμερα στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να κατατεθεί βελτιωμένη προσφορά από την Μυτιληναίος για τη μονάδα της Μελίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες αργά το απόγευμα, η εταιρεία είχε γνωστοποιήσει στη ΔΕΗ ότι δεν θα καταθέσει βελτιωμένη οικονομική προσφορά.

Κατόπιν τούτων αναμένεται η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕH στις 4 το μεσημέρι προκειμένου να αποφασίσει για την τύχη της δεσμευτικής προσφοράς που υπέβαλε προχθές η “Μυτιληναίος” και αφορούσε τη μονάδα της Μελίτης, αλλά και να αποφασίσει συνολικά για την έκβαση του διαγωνισμού πώλησης των λιγνιτικών (Μεγαλόπολη και Μελίτη).

Η απόρριψη της προσφοράς Μυτιληναίου θεωρείται δεδομένη, καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι η απόστασή της από την αποτίμηση του ανεξάρτητου εκτιμητή είναι χαώδης…

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την κυβέρνηση, εφόσον ο διαγωνισμός δεν καταλήξει σε πώληση και για την εταιρεία της Μελίτης (ήδη από την Τετάρτη έχει ναυαγήσει η πώληση της εταιρείας της Μεγαλόπολης) τότε ξεκινούν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την επόμενη μέρα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Βλέπε εδώ σχετικό ρεπορτάζ

energypress.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.