Συνελήφθη 54χρονος αλλοδαπός για μεταφορά δυο μη νόμιμων αλλοδαπών, σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς – Σε βάρος του ενός μη νόμιμου αλλοδαπού εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Ιταλικές αρχές (Φωτογραφίες)

9 Φεβρουαρίου 2019
12:17
Κανένα σχόλιο

 

Συνελήφθη σήμερα (09-02-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 54χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 54χρονος, οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικού ποσού, δυο (2) αλλοδαπούς, 56 και 41 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι, σε βάρος του 41χρονου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις Ιταλικές Αρχές, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της πλαστογραφίας ταξιδιωτικών εγγράφων και της παράνομης μετανάστευσης.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,

  • 2 κινητά τηλέφωνα,

  • 3 κάρτες SIM και

  • το χρηματικό ποσό των 2.440 ευρώ.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.