kozan.gr: Μ. Κεφαλογιάννης, από την Κοζάνη, για δημοτικές εκλογές: «Μας ενδιαφέρουν οι τοπικές κοινωνίες να ακουμπήσουν σε άξιους δημοτικούς άρχοντες. Τα τοπικά δεν τα ξέρω τόσο καλά. Μάλλον από εσάς (τους δημοσιογράφους) θα τα μάθω. Ότι θα γίνει σε όλη την Ελλάδα, θα γίνει και στην Κοζάνη» (Βίντεο)

9 Φεβρουαρίου 2019
14:55

 

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ευρωβουλευτής της ΝΔ παραχώρησε  το μεσημέρι του Σαββάτου 9/2 συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κοζάνης. Κληθείς, από το Kozan.gr, να σχολιάσει τις Δημοτικές εκλογές και τι θα κάνει η ΝΔ στην περιοχή μας είπε: «Μας ενδιαφέρουν οι τοπικές κοινωνίες να ακουμπήσουν σε άξιους Δημοτικούς άρχοντες. Τα τοπικά δεν τα ξέρω τόσο καλά. Μάλλον από εσάς (τους δημοσιογράφους), θα τα μάθω. Ό,τι θα γίνει σε όλη την Ελλάδα, θα γίνει και στην Κοζάνη».

24 σχόλια

  • Αγαπητή ΝΟΔΕ, αν θέλετε να βοηθήσετε τον Κυριάκο παρακαλείστε μέχρι τις εκλογές να κλειδώσετε τα γραφεία. Καθε φορά που κάνετε κάτι δημιουργείται αποστροφή στους κανονικούς ανθρώπους. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές

  • Κατάντια… Πάλι δεν θα έχει δήμαρχο στην Κοζάνη η ΝΔ; Δεν υπάρχει ούτε ένας ικανός να πάρει το χρίσμα από το κόμμα;

    • Μόνο ο Σύριζα βλέπει κομματικά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, γι’αυτό και έδωσε το χρίσμα στους πρόθυμους των Πρεσπών!

  • Φοβερή είδηση έδωσε ο Κεφαλογιάννης. Αν δεν δοθεί χρίσμα σε καμιά περιοχή της Ελλάδας, δεν θα δοθεί ούτε εδώ. Αυτό ήρθε να πει; Μιλάμε ότι δεν πρέπει να έχει χαμπάρι…και δεν δίνει δεκάρα…χαχαχα Ευτυχία-Αριστεία!

  • Μόνο η Αθήνα τους ενδιαφέρει και δίνουν χρίσμα στον Πατούλη… η υπόλοιπη Ελλάδα είναι νεροκουβαλητές στο κόμμα…

  • «Όχι κ. Μητσοτάκη… Αυτό δεν είναι το δικό μας όνειρο για το σχολείο!” σχολιάζει η ΔΑΚΕ ΠΕ στην ανακοίνωσή της….

    Ο κύριος εκ δεξιών του Κεφαλογιάννη, που είναι εκπαιδευτικός, άραγε συμφωνεί με την παραπάνω δήλωση της ΔΑΚΕ; Ή συμφωνεί με το πρόγραμμα των voucher και της διάλυσης την δημόσιας εκπαίδευσης, που επίσημα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

  • Η ΝΔ, με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρεσβεύει την ιδιωτικοποίηση και της εκπαίδευσης και της ΔΕΗ. Αυτά ονειρεύεται ο κύριος Μητσοτάκης, τουλάχιστον το λέει από τώρα, και καλά κάνει. Τη ΔΕΗ θα την αποτελειώσει με ένα νόμο με το καλημέρα, την εκπαίδευση θα την αποτελειώσει με τον τρόπο που πολύ ενδελεχώς εξήγησε πέρσι στη ΔΕΘ. Το να κάθονται δεξιά και αριστερά του κυρίου Κεφαλογιάννη ένας δάσκαλος και ένας δεητζής, πώς λέγεται; Κομματική πειθαρχία ή σύνδρομο της Στοκχόλμης;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.