Επίσκεψη των βουλευτών της Π.Ε. Φλώρινας Κ.Σέλτσα και Γ.Αντωνιάδη στον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Αιγοπροβατοτροφίας περιοχής Αμυνταίου

15 Φεβρουαρίου 2017
10:48
Κανένα σχόλιο

Ο βουλευτής της Π.Ε Φλώρινας κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος μαζί με τον βουλευτή της αντιπολίτευσης  κ. Αντωνιάδη Γιάννη, πραγματοποίησαν επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτροφίας περιοχής Αμυνταίου και συναντήθηκαν με εκπροσώπους του Δ.Σ και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Ιωαννίδη Τιμόθεο και τον Αντιπρόεδρο κ. Ματενίδη Χαράλαμπο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν  όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον κτηνοτροφικό κόσμο της περιοχής και συγκεκριμένα τις ελληνοποιήσεις γαλακτοκομικών προιόντων και τα προβλήματα μείωσης της παραγωγής λόγω του  παγετού  των τελευταίων εβδομάδων.

Ο κ. Σέλτσας συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο για τις δράση του και τόνισε την  ιδιαίτερη σημασία που έχουν οι συναιτερισμοί και οι ομάδες παραγωγών για την κτηνοτροφία, για την αγροτική οικονομία και τη συνολικότερη οικονομία της χώρας, καθώς συμβάλλει ουσιαστικά στην περιφερειακή αγροτική ανάπτυξη και στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού της υπαίθρου.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.