Το ευχαριστήριο των γονιών της 17χρονης, που υπέστη ανακοπή, μετά από πνιγμονή – εισρόφηση και διεσώθη από τους γιατρούς του Μαμάτσειου

11 Φεβρουαρίου 2019
10:46

Μετά από την διάσωση του παιδιού μας αισθανόμαστε την υποχρέωση αλλά και την ευθύνη να ενημερωθεί η κοινωνία μας για το πόσο σωστά λειτούργησαν οι δομές του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης , προκειμένου να συνδράμουν στην διάσωση του παιδιού μας .

Έτσι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που επιτελούν το έργο τους στα επείγοντα περιστατικά, χειρουργεία, αναισθησιολόγους ,καρδιολόγους, παιδιάτρους το Ε.Κ.Α.Β. και τέλος την διοίκηση του νοσοκομείου οπού έχει την υποχρέωση να βοηθά στην υλικοτεχνική υποστήριξη τους.

Τέλος κλείνοντας θα πρέπει όλοι οι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους ( ιατρούς και νοσηλευτές ) ώστε να προσφέρουν σε εμάς το υπέρτατο αγαθό που είναι η υγεία .

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας.

Οι γονείς Χρήστος και Φωτεινή 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.