Άγρια άλογα του Βερμίου καταστρέφουν καλλιέργειες (Bίντεο)

12 Φεβρουαρίου 2019
23:08

 

Άγρια άλογα του Βερμίου καταστρέφουν καλλιέργειες. Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3.

9 σχόλια

    • Όχι δν θα μας πειράξουν τα πουλιά κύριε αλλά όταν τα ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα κ καταστρέφουν τον κόπο ενός ανθρώπου δν είναι κ ότι καλύτερο κ ούτε εποιδη είναι ζώα πρέπει να τα αφήνουμε χύμα όπου βρούμε.

  • Το ότι κάποιοι άνθρωποι βλέπουν το βίος του να καταστρέφετε δν σημαίνει ότι θέλουν να σκοτώσουν τα ζώα, μπορούν να τα έχουν σε ειδικό χώρο κ όχι ελεύθερα να χαλάνε τα σπαρτα κάποιου που αυτή είναι η δουλειά του.

      • Κ περιφραγμενα να είναι τα ζώα θα κάνουν τη ζημιά γιατί κ αυτό έχει συμβεί κύριε, τα ζώα πρέπει να είναι σε δικό τους χώρο κ όχι σε μέρος που υπάρχουν χωράφια με σπαρτα.

  • Συμφωνώ στα παραπάνω αλλά όπου υπήρχε ελεύθερος χώρος σε όλα τα χωριά ξεφύτρωσαν οι κατσαπλιάδες ακτήμονες και πήραν την γή που ανήκει στα τετράποδα!Πού να πάνε οι αρκούδες και τα άλογα στο διάστημα!

    • Μάθετε να μιλάτε όμορφα πρώτα κ μετά μιλήστε, ποιος σας είπε ότι πήρα τη γη η τα χωράφια μου με το έτσι θέλω και χωρίς να πληρώσω κύριε? Τα αγόρασα τα χωράφια μου κ κάποια μάλιστα που ανήκουν στον δήμο πληρώνω ενοίκιο, κ στην τελική ποιος σας είπε ότι τα ζώα πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθερα χύμα σε χωράφια κ να πετάγονται κ πολλές φορές στους δρόμους τα οποία γίνονται κ ατύχηματα μετά, όλο εξυπνάδες είσται κάποιοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.