ΚΤΕΛ Κοζάνης: Από το Σάββατο 16/02/2019 το δρομολόγιο από Κοζάνη προς Θεσ/νίκη, αντί 17.30, θα υλοποιείται στις 18.00

15 Φεβρουαρίου 2019
09:46

 

Ενημερώνουμε το Επιβατικό Κοινό ότι από το Σάββατο 16/02/2019 το Δρομολόγιο από Κοζάνη προς Θεσ/νίκη αντί 17.30 θα υλοποιείται στις 18.00.

2 σχόλια

  • παραίνεση προς τους αρμοδίους (Δ.Σ.) του ΚΤΕΛ Κοζάνης. Φτάνουμε κάθε πρωί στις 07.00 στην είσοδο της πόλης της Κοζάνης, ερχόμενοι με τα αυτοκίνητά μας απ΄το Βελβεντό. Συνήθως ένα (1) χιλιόμετρο πριν την είσοδο συναντάμε λεωφορεία του ΚΤΕΛ (φεύγουν εκείνη την ώρα απ΄το πάρκιγκ και κατευθύνονται προς το σταθμό), τα οποία πάνε με ταχύτητα 20 25 χιλιομέτρων. Και δεν πάνε καν στην άκρη (δεξιά) για να τα προσπεράσουμε! Κυριολεκτικά λειτουργούν σαν ο δρόμος νάναι δικός τους. Στη δουλειά μας, έγκαιρα θέλουμε να πάμε κύριοι! Και μας καθυστερείτε!!!!
    Μ.Μ.

    • Από το σημείο που αναφέρεις έως το καφέ 4Coffee που είναι και ο κυκλικός κόμβος απαγορεύεται η προσπέραση. Ο δρόμος έχει διπλή γραμμή έως το σημείο που ήταν η αερογέφυρα και από εκεί έως πιο πάνω είναι μονή λωρίδα οπότε πάλι απαγορεύεται. Λίγη υπομονή γιατί οι βιασύνες δεν βγαίνουν πάντα σε καλό… Μη ξεχνάς ότι στο σημείο της πρώην αερογέφυρας βγάζει και ο περιφερειακός από την πλευρά των Πλατανιών και δεν φαίνονται τα οχήματα εξαιτίας της διασταύρωσης 😉
      Μια λύση που μπορώ να σου προτείνω είναι να ξεκινάς πέντε λεπτά νωρίτερα απ το σπίτι σου για να μη τα συναντάς καθόλου… πιο πρακτικό και πιο ασφαλές!
      Ένας ΜΗ Κτελατζής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.