Η ΔΗΜ.Τ.Ο Εορδαίας ευχαριστεί θερμά τους φίλους της παράταξης που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμά της, στην πολιτική εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου.

Επίσης, απευθύνει ευχαριστίες σε όλα τα κομματικά στελέχη που παρευρέθησαν και τίμησαν την εκδήλωση.

Συστατικό στοιχείο της επιτυχημένης διοργάνωσης, η συντονισμένη προσπάθεια λίγων ανθρώπων που συμμετείχαν, εργάστηκαν και συνεισέφεραν «αγκαλιάζοντας» το εγχείρημα και  προσφέροντας από τον χρόνο τους , την εμπειρία τους και… την ψυχή  τους. 

Προσωπικά, ως Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Εορδαίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Τοπικής, τα οποία μαζί με φίλους που είναι πάντα στο πλευρό μας, συνετέλεσαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης καθώς και τον κ. Χρήστο Χατζηιωαννίδη, , για την ουσιαστική συμμετοχή και συμβολή του στην επιτυχία αυτής της βραδιάς .

Τέλος, εκφραζουμε ευχαριστίες από καρδιάς προς την κ. Παναγιώτα Παναγιωτίδου, για την προσφορα της τηλεόρασης που μας εκανε , τον κ. Ιάκωβο Παντελίδη για την προσφορα της Βασιλόπιτας – πιτάκια και τον κ. Χάνογλου για την ευγενική του χειρονομία να προσφερει για την εκδηλωση μας προιόντα της Αρτοβιομηχανίας του.

Με εκτίμηση

Η Προεδρος Η Γραμματέας

Δώρα Καλέση –Αυλογιάρη Αναστασία Πέλλα