Πτολεμαΐδα: Τα οξυμένα προβλήματα των καρκινοπαθών τέθηκαν μεταξύ κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας και του συλλόγου καρκινοπαθών Εορδαίας

17 Φεβρουαρίου 2019
22:50

 

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/02/19 μεταξύ κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Εορδαίας, της υποψηφίας Δημάρχου Εορδαίας Αντωνίας Χόλμπα και του ΔΣ του συλλόγου καρκινοπαθών Εορδαίας στα γραφεία του συλλόγου.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα οξυμένα προβλήματα των καρκινοπαθών, οι σημαντικές καθυστερήσεις στην εξεύρεση λύσεων όπως πχ τον διορισμό μόνιμων ογκολόγων ιατρών, την υποστελέχωση του τμήματος χημειοθεραπείας του ΓΝ Πτολεμαΐδας, τα γενικότερα προβλήματα της υγείας της περιοχής μας.

Από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης υπήρξε δέσμευση ότι θα τεθούν τα ζητήματα αυτά στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο με αίτημα για κινητοποιήσεις, όπως και ότι θα κατατεθεί εκ νέου ερώτηση στη βουλή μέσω της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΚΕ.

Η υπόθεση της υγείας είναι υπόθεση όλου του λαού. Η υγεία δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα, αλλά κοινωνικό αγαθό, δημόσιο και δωρεάν, που πρέπει να έχουν πρόσβαση σε αυτή όλοι απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια. Απαιτείται συστράτευση όλων των μαζικών φορέων, σωματείων, συλλόγων προκειμένου να διεκδικηθούν άμεσα η στελέχωση και η χρηματοδότηση.

2 σχόλια

  • ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΤΟ “Κ”ΚΕ ΔΕΝ ΨΉΦΙΣΕ ΤΟ ΈΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉ ΑΝΑΘΕΏΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ ΥΓΕΊΑς ΣΤΟΥς ΆΠΟΡΟΥς……

    • Η μισή αλήθεια είναι τεράστιο ψέμα Συριζοπουλο…. η πρόταση στην ουσία ήταν να παρέχεται υγεία για φτωχούς με διακρίσεις και όχι ισότιμη πρόσβαση σε όλους. Ταξικοτατη πρόταση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.