“ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ”: Nέος συνδυασμός για το Δήμο Κοζάνης

18 Φεβρουαρίου 2019
11:58

 

Αγαπητοί Συνδημότες

Καταρχάς επιτρέψτε μας να σας συστηθούμε

Νέοι στην πλειοψηφία μας άνθρωποι, οι περισσότεροι χωρίς ως τώρα εμπλοκή στα αυτοδιοικητικά, αποφασίσαμε να αντιπαρατεθούμε με το μύθο της απάθειας και να σας ζητήσουμε να μας εμπιστευτείτε, δίνοντάς μας τη δύναμη να τα αλλάξουμε ΟΛΑ! Στόχος μας ένα νέο μοντέλο διοίκησης, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των πολιτών και όχι των πελατών, στις ανάγκες του 21ου και όχι του 20ού αιώνα, στις ανάγκες των κατοίκων και των επιχειρήσεων.

Το όνομα του συνδυασμού μας είναι ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ και αυτό έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε. Με ξεκάθαρο όραμα για τον τόπο μας, τοποθετούμε στο επίκεντρο την πολιτική, με όρους αξιοκρατίας και ανοιχτότητας. Οραματιζόμαστε έναv Δήμο χωρίς ρουσφέτια και κολλητούς, χωρίς κλειστά γραφεία και αποφάσεις κάτω από το τραπέζι. Έναν Δήμο που πρόσβαση στις υπηρεσίες του θα έχει ο κάθε δημότης είτε μένει στο κέντρο της Κοζάνης, είτε στη Μεταμόρφωση, στο Ρύμνιο ή στον Πολύμυλο.

Η περιοχή μας αντιμετωπίζει ήδη τον εφιάλτη της αποβιομηχάνισης. Τα προηγούμενα χρόνια δε δημιουργήθηκε κανένα σοβαρό σχέδιο για την επόμενη ημέρα. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ένα νέο αφήγημα που θα το χαρακτηρίζει ο ρεαλισμός και η διάθεση για αλλαγή. Ορισμένες από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι:

  1. Ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα με αιχμή του δόρατος την ίδρυση Γεωργικής Σχολής.

  2. Επένδυση στον Ενεργειακό Τουρισμό, αξιοποίηση ιστορικών στοιχείων και σχέσεων της περιοχής όπως τα «Μονοπάτια ανταλλαγής πληθυσμών», επανασχεδιασμός και αξιοποίηση του Κρόκου (περιοχή-προϊόν) και δημιουργία δικτύου Μουσείων με ναυαρχίδα το Μουσείο της Αιανής.

  3. Δημιουργία Κόμβου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας με επαγγελματικά κίνητρα σε startups και νέες επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιηθούν στο Δήμο. Καινοτόμες εφαρμογές για τη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη (Ηλεκτρονικός Δήμος).

  4. Δημιουργία χώρων πρασίνου σε κάθε γειτονιά και χωριό και μετατροπή δευτερευόντων δρόμων σε «χώρους για το παιδί και τους γονείς» χωρίς θόρυβο και ρύπανση αλλά με ασφάλεια, προσβασιμότητα, αναψυχή και κοινωνικοποίηση. Στόχος μας να γίνει η Κοζάνη ο Δήμος της χώρας με τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για το ΠΑΙΔΙ.

  5. Δήμος φιλικός στους πολίτες και το περιβάλλον. Στοχεύουμε να γίνει η Κοζάνη ο πρώτος Δήμος με μηδενικές εκπομπές ρύπων CO2 και οδοφωτισμό χωρίς κόστος, ενώ ο σταδιακός εξηλεκτρισμός των οχημάτων του Δήμου θα επιτρέψει τη δωρεάν μετακίνηση των δημοτών.

Την επόμενη μέρα θα μας βρείτε σε κάθε σημείο του δήμου. Εκεί που παρουσιάζονται τα προβλήματα. Στόχος μας είναι να απομακρύνουμε την «υπηρεσιακή» νοοτροπία, με σκοπό, να είμαστε αποτελεσματικοί στη λύση των καθημερινών προβλημάτων, αλλά και μεθοδικοί στη χάραξη του στρατηγικού προγραμματισμού.

Δεν υποσχόμαστε τα πάντα στους πάντες. Η εποχή που περνάμε είναι δύσκολη και πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις και εύκολες επιλογές.

Δε διεκδικούμε την ψήφο σας με τοπικιστικά κριτήρια. Για εμάς δεν έχει σημασία, αν κάποιος είναι Κοζανίτης, Πόντιος ή Βλάχος. Όλοι είναι πολίτες του Δήμου Κοζάνης και αυτό αρκεί. Δε θα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, εάν μας ψηφίσετε απλώς και μόνο γιατί στο συνδυασμό μας συμμετέχουν φίλοι ή συγγενείς σας. Θέλουμε να πιστέψετε στο όραμα που έχουμε για τον τόπο και να συμμετάσχετε ενεργά σ’ αυτό. Για να γίνουμε όλοι εμείς, η αλλαγή που περιμένουμε.

Στην πολιτική θεωρούμε ότι οι ποσοστώσεις δε λύνουν κάποιο πρόβλημα εκπροσώπησης. Θέλουμε να πετύχουμε στο δικό μας συνδυασμό, οι άνδρες και οι γυναίκες να έχουν ακριβώς τον ίδιο αριθμό υποψηφίων. Ίσες ευκαιρίες για όλους!

Θα παλέψουμε και θα συγκρουστούμε, για να αλλάξουμε νοοτροπίες που μας κρατάνε κολλημένους στο παρελθόν. Ο λόγος μας έχει γωνίες. Αλλά περισσότερο από γωνίες, έχει επιχειρήματα και λύσεις! Δε διστάζουμε να στηρίξουμε τις σωστές πρακτικές και να πούμε ξεκάθαρα -για παράδειγμα – ότι πρέπει να εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος, όπως άλλωστε και κάθε νόμος. Αλλά την ίδια στιγμή είμαστε δίπλα σε κάθε επιχείρηση που πλήττεται, για να βρούμε τρόπο να κάνουμε τη μετάβαση πιο ομαλή· για να μετατρέψουμε το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα. Για εμάς κάθε επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή είναι ένας καθημερινός μαχητής που προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε κάθε μορφής δυσκολία. Η αγορά είναι το ζωντανό κύτταρο που δίνει ζωή στην πόλη και στα χωριά. Το ξέρουμε καλά, γιατί είμαστε άνθρωποι της αγοράς.

Πώς θα γίνουν όλα αυτά; Ποιοι θα εργαστούν για την υλοποίησή τους; Στρατηγικός μας στόχος είναι η ενεργοποίηση ΟΛΩΝ των πολιτών και η ανάπτυξη του εθελοντισμού, για να δημιουργήσουμε έναν Δήμο στον οποίο θα θέλουν να έρθουν να ζήσουν κι άλλοι.

Πολλοί Κοζανίτες ζουν σε άλλες πόλεις της χώρας ή στο εξωτερικό. Στόχος μας η ενεργοποίηση αυτού του ισχυρού δυναμικού, για να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και να βοηθήσουν τη γενέτειρά τους να προοδεύσει. Το πιο σημαντικό στην κίνησή μας αυτή είναι ότι αποκαθιστούμε τη σχέση των συνδημοτών μας με τον τόπο τους. Τους εντάσσουμε εκ νέου στην καθημερινότητά του. Τους διαβεβαιώνουμε ότι για εμάς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινής μας εξέλιξης και δημιουργίας!

Σήμερα καλούμε όλες και όλους όσοι φλέγονται από την ίδια αγάπη και αγωνία για το μέλλον του τόπου να συνεισφέρουν με ενδιαφέρουσες υλοποιήσιμες ιδέες για ένα διαφορετικό πρόγραμμα. Αξίζει να το παλέψουμε όλοι μαζί. Αξίζει να το ονειρευτούμε ΑΛΛΙΩΣ. Αξίζει να προσπαθήσουμε να παραδώσουμε τον τόπο μας καλύτερο στις επόμενες γενιές.

Τέλος, θέλουμε να απευθυνθούμε σε ΕΣΕΝΑ που διάβασες μέχρι τέλους τη διακήρυξή μας και, ενώ αισθάνεσαι ότι βρήκες πολλές από τις σκέψεις σου αποτυπωμένες στις παραπάνω γραμμές, δε μπορείς να βρεις χρόνο από τη δουλειά σου, από την οικογένειά σου ή νομίζεις ότι απλώς “δεν κάνεις εσύ γι’ αυτά”. Σου λέμε, λοιπόν, ότι σε κανέναν από εμάς που παίρνει μέρος σε αυτήν την προσπάθεια δεν του περισσεύει χρόνος. Έρχονται, όμως, στιγμές που το ραντεβού με την ιστορία επιτάσσει να βγούμε μπροστά. Να προτάξουμε το συλλογικό, απέναντι στο ατομικό. Να πάρουμε την ευθύνη στα χέρια μας και να αφήσουμε το στίγμα μας στον τόπο που μας γέννησε. Να αφήσουμε το σημάδι στη ρίζα μας. Στο ραντεβού αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Να γιατί σε θέλουμε μαζί μας, για να τα ονειρευτούμε και να τα κάνουμε ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ!

Η Επιτροπή του συνδυασμού ΟΛΑ ΑΛΛΙΩΣ

Στηρίζουν την προσπάθεια οι:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

Αλειφέρης Περικλής

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Μαυρίδης Γρηγόρης

ΗΛΕΚΤΡΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Τζήμος Νικόλας

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

Τζέλλου – Πλιάκη Κωνσταντίνα

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

Μήτσιος Ζήσης

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

Λαμπρέτσας Κωνσταντίνος

ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Ντίνας Κωνσταντίνος

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Βάμβας Μιχάλης

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Γακόπουλος Ευθύμης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Δαγιόγλου Μαρία

ΗΛΕΚΤΡΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Σιώζος Θανάσης

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Σούλιος Ιωάννης

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Κούρτης Στέφανος

ΑΞ/ΚΟΣ Ε.Α.

Τσικόγιας Άκης

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Χαραλαμπίδης Γιάννης

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Καλογερίδης Παναγιώτης

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Κωτούλας Αλέξης

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Φασνάκης Γιάννης

ΠΩΛΗΤΗΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Μαχαίρας Νίκος

ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Δόκος Γιώργος

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Καλογερίδης Κοσμάς

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Διάφα Κατερίνα

ΣΥΝΤ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Διαφας Παναγιώτης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Κουμουσίδου Ευρύκλεια

ΑΓΡΟΤΗΣ

Κεντεποζίδης Σταύρος

ΚΑΘ. ΜΟΥΣΙΚΗΣ (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ)

Τσαλίδης Γιάννης

ΕΜΠΟΡΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Λαβαντσιώτης Χρήστος

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Γκουτζιομήτρος Βασίλης

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Μόσχου Αναστασία

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Αλεξανδρίδης Γιώργος

ΑΣΦΑΛ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Μεχτερίδου Κυριακή

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ

Ταϊγανίδης Θόδωρος

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Χάιδος Βαγγέλης

ΙΑΤΡΟΣ (ΒΕΡΟΛΙΝΟ)

Μαλιαμάνη Φανή

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Λουκάς Αβραάμ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

Σκρέκα Ευαγγελία

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Σάννας Στέργιος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Μανδραβέλης Πάσχος

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Μήλιος Ευθύμιος

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Κάβουρας Φώτης

ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Ζαμπάκας Πασχάλης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Μαυρίδης Παναγιώτης

ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Τζημοπούλου Βασιλική

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Τραπεζουντίδης Νίκος

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ

Παπαθύμιου Βιόλα

ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Οικονόμου Γεώργιος

ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ – ΜΕΣΙΤΗΣ

Γεωργιάδης Γιώργος

Γρίβα Χριστίνα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Παχατουρίδου Μαρία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ)

Χατζηδάκης Στέλιος

ΦΥΣΙΚΟΣ (ΑΛ ΑΪΝ – ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ)

Μαρούδης Παναγιώτης

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Κεντεποζίδου Ελένη

ΜΟΥΣΙΚΟΣ (ΖΥΡΙΧΗ)

Καραδήμος Νίκος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Μανακίτσας Παρασκευάς

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Εβρινιάδου Δέσποινα

ΟΙΚΙΑΚΑ

Τσιότσιας Κωνσταντίνος

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Κωνσταντόπουλος Κωνσταντίνος

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Καρανάνος Αναστάσιος

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Μόσχος Γιώργος

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΗ

Αργυρίου Θεοδοσία

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Πετακάκης Θόδωρος

ΑΓΡΟΤΗΣ

Παπαδόπουλος Αθανάσιος

ΗΛΕΚΤΡΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Βασιλάκου Ουρανία

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

Παρτώνα Κωνσταντίνα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Γκουργκούτας Θεοδόσης

ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Κατσάνου Νατάσα

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

Κωνσταντινίδης Παναγιώτης

ΑΓΡΟΤΗΣ

Καραγιαννίδου Άννα

ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ

Χατζηγεωργούδης Χρυσοβαλάντης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Τοπαλίδης Παναγιώτης

ΠΡΟΠ. ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μαθιουδάκη Μαρία

ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Δουγαλής Παύλος

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Καραγιάννης Κωνσταντίνος

ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ (ΒΕΡΟΛΙΝΟ)

Αλμπάνης Πέτρος

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Γάβρος Ζήσης (Άκης)

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Καφάσης Χρήστος

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

Πάπιστας Δημήτρης

ΕΜΠΟΡΟΣ – ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Ακολουθήστε μας και υπογράψτε τη Διακήρυξή μας

www.ola-allios.gr

www.facebook.com/olaallios/

125 σχόλια

  • Εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους που κατεβαίνουν για το Δήμο, αυτή η Κίνηση αποτελείται από ανθρώπους της αγοράς. Ρισκάρουν δηλαδή τη δουλειά τους, ξοδεύουν χρόνο και χρήμα από τη δουλειά τους για να βοηθήσουν την πόλη. Από την άλλη βλέπουμε «επαγγελματίες» δημάρχους, συνταξιούχους, ανεπάγγελτους και δημόσιους υπαλλήλους που δεν έχουν τίποτα να χάσουν…

    • με καμποσους να ζουν στο εξωτερικο
      εναν γνωστο φιλελε δημοσιογραφο που ζει στην αθηνα
      και μηδενικες αποψεις για την ουσια της πολιτικης
      ΠΟΙΟΣ, ΠΟΥ , ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ
      ΓΙΑΤΙ γεωργικη σχολη, με ποιους ορους, σε ποιους απευθυνεται , τι καλυπτει
      οπως βεβαια και ολες οι αλλες “προτασεις”

      υγ το γελοιο του πραγματος: “start ups και νεες επιχειρησεις”
      βρειτε τις διαφορες

      με λιγα λογια: κενοτητα, κενολογιες, κοινοτοπιες

      • Πρέπει να γίνεις εσύ ήλιος για να φωτίσεις τους σβησμένους ήλιους των άλλων. Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει.

        • Πολλοί όντως ζουν στο εξωτερικό, αλλά σαν ένας από αυτούς σας διαβεβαιώνω ότι βαθιά επιθυμία μας είναι να επιστρέψουμε. Και ευτυχώς υπάρχουν οι τρόποι ώστε να συμβάλουμε να γίνει η πόλη μας ακόμα καλύτερη, από όπου και αν βρισκόμαστε.

    • Μονο που αποτελει αντιγραφη αλλων προγραμματων. Αν παρακολουθεις τα κοινα θα το διαπιστωσεις ευκολα. Μια παρεα ολοι. Οι μισοι εχουν εγκαταλειψει την Κοζανη και ειναι αμφιβολο ποσοι απο αυτους θα μπουν τελικα σε ενα ψηφοδελτιο για να βγαλουν 2 ατομα στο Δημοτικο Συμβουλιο.

    • Κοίταξε φίλε μου, ένα από τα κενά του νέου νόμου είναι ότι άτομα τύπου Περικλή που δεν μπορούσαν να μαζέψουν πάνω από 300 σταυρούς. Θα κατέβουν ως επικεφαλής συνδυασμού και θα έχουν έδρα (με πάνω από 3% η 4%). Θα αναγκαστεί ο 1ος (της δεύτερης Κυριακής) να κάνει συμμαχίες ακόμα και με τον τρίτο. Γιατί χάνονται έδρες από υποψηφιότητες τύπου κεχαγιά αλιφερη και ΚΚΕ

    • Για την ακρίβεια, είναι τα άτομα που φωνάζαμε να μας ψηφίσουν. Κανονικα πρέπει να ονομαστεί. Ο Περικλής και η παρέα του

  • Στηρίζουν; ωραιο ανεκδοτο. που ειναι οι υποψηφιοι Αλειφερη. δεν εγραψες κανεναν. το οτι σε στηριζουν δεν λεει τιποτα. υποψηφιους θελουμε και δεν εβαλες ουτε εναν. Ξερεις ποσοι στηριζουν και μετα την κρισιμη ωρα μην τους ειδατε.

  • Aυτοι ολοι ειναι οσοι στηριζουν τον Αλειφερη χρονια τωρα, συνεπως το αποτελεσμα το γνωριζουμε. δεν ειναι κατι καινουριο

  • ΑΡΓΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΧΟΥΜΕ Η ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ .ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ !!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ?

  • Το είδα αλλού, συμφωνώ και το μεταφέρω. Στο τέλος θα γίνουμε σαν τα Σερβια, δεν θα περνάει αποφαση ούτε για δείγμα με την αναλογική που θα γίνουν οι εκλογές. Θα γεμίσουμε τυχοδιώκτες και υποψήφιους αντιδημάρχους. Θα κριθούν όλοι αυστηρά να το ξέρουν. Ελπίζω να πέσω έξω.
    Προς το παρών είμαστε κοντά στους 8 συνδυασμούς αν δεν κάνω λάθος και επίσημη στήριξη δεν έχει δώσει η ΝΔ.
    Δεν αφορά την συγκεκριμένη προσπάθεια αλλά νομίζω παράγινε το κακό με τους σωτήρες.

  • Μια απο τα ιδια δλδ παλι. Τα παιδια του ΠΑΣΟΚ, του ΚΙΝΑΛ κτλ…

    Α, κ καποιοι ξεκαρφωτοι της ΝΔ.

    Με πρωτο στη σειρα τον Περικλη κ το παρεακι, κατα ταλλα νεοι στη πολιτικη…

    • Ποιος είναι νέος από τους υπολοίπους υποψηφίους μήπως ο Μιχαηλίδης, ο κεχαγιάς και τέλος μήπως ο ξεχασμένος πρώην υπουργός που έλαψε δια της απουσία του.
      Κόμματα δεν υπάρχουν αν βλέπεις καλά υπάρχουν μόνο άνθρωποι άσχετα με αυτά που είχες ψηφίσεις τις προηγούμενες εκλογές και δεν σου βγήκε!!!!!!!

  • Τουλάχιστον αυτοί εδώ μιλάνε ξεκάθαρα υπέρ του αντικαπνιστικού χωρίς μα, ίσως, όταν, θα. Ανεξάρτητα αν εγω ειμαι κατα του νομου, ο υποψηφιος Δημαρχος πρεπει να εχει ξεκαθαρο λογο χωρις να χαιδευει αυτια

  • Όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι έχουν κατα καιρούς ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση & τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

    Όσο περισσότερη πολυφωνία τόσο το καλύτερο για την περιοχή

    Καλη επιτυχία

  • Επιτέλους κάτι διαφορετικό με νέους ανθρώπους..πολλά αξιόλογα άτομα στηρίζουν την προσπάθεια,ελπίζω πολλοί από αυτούς να είναι υποψήφιοι σύμβουλοι.

  • Αξιολογοι,νεοι με οραμα ανθρωποι που αξιζει να εχουν μια ευκαιρια για το μελλον της πολης μας, τοσο για εμας οσο και για τα παιδια μας..

  • Το κείμενο είναι καινοτυπιες και οραματα που εχουμε ακουσει δεκαδες φορες. Καμία πρωτοτυπη ιδεα. και καμια τυχη για το συνδυασμό που δε νομιζω να εχει και πολλους υποψηφιους από αυτους που αναφέρονται ως υποστηρικτες απλα μπηκαν για να φανταξει περισσοτερο το εγχεριημα.

  • Δεν θα μπορεσει να βρει υποψηφιους ο Περικλης για αυτο και εβαλε οτι τον στηριζουν αυτοι που οι μισοι και παραπανω ειναι εκτος Κοζανης αυτο το διαστημα. Οποτε δεν νομιζω να παει μεχρι το τελος

  • Μπράβο επιτέλους μια σοβαρή προσπάθεια για το δήμο νέα παιδιά με όραμα και όρεξη μέχρι χθες έλεγα ότι δε ψηφίσω κανέναν αλλά μόλις είδα αυτή αυτή την προσπάθεια μου έφυγε ένα βάρος χωρίς να τα ξέρω τα παιδιά θα τους στηρίξω γιατί είναι πολύ μπροστά από την εποχή τούς

  • Καλώς ή κακώς (κακώς κατά τη γνώμη μου) η εκλογή Ιωάννιδη απέδειξε ότι η μέτριοτητα επιβραβευεται. Συνέπεια και συνέχεια είναι η κάθοδος αμέτρητων σχηματισμων με όλους όσους ελληναρες πιστεύουν ότι μπορούν να διοικησουν. Από τα πεπραγμενα των νυν αποδεικνυεται περιτρανα ότι δεν μπορούν. Ας μη κάνουμε τα ίδια λάθη.

  • Όσο μπορεί να γνωρίζει τα προβλήματα της περιοχής μας ένας που ζει στην δυτική ή ανατολική Γερμανία, μια που διαβιοί στην βόρεια Γαλλία, ένας κάποιος άλλος που μένει στα σύνορα Σουηδίας Φιλανδίας άλλο τόσο μπορεί να γνωρίζει και να επιλύσει τα προβλήματα της περιοχής η θεία μου η Χαρίκλεια από την Αγουλινίτσα που όταν ήμουν μικρή μου έφτιαχνε Σατομπριάμ και τουρνεντό.
    Χαιρετίσματα στα ρετιρέ!

    • Αγαπητή Χαρούλα

      Έχω υπογράψει κι εγώ τη διακήρυξη και ζω στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Έχω μεγαλώσει στην Κοζάνη, είμαι δημότης Κοζάνης, έχω περιουσία στην Κοζάνη, έχω γονείς στην Κοζάνη και επισκέπτομαι τακτικά την Κοζάνη. Επίσης έχω και μέτρο σύγκρισης, μιας και δεν έχω ζήσει μόνο στην Κοζάνη. Απ’ ότι καταλαβαίνω δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα να εγκαταλείψεις τη χώρα σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα ώστε να μπορέσεις να ζήσεις με αξιοπρέπεια. Σε προκαλώ λοιπόν να το δοκιμάσεις και να βρεις κι εσύ το ‘ρετιρε’ σου και να σεβαστείς το δικαίωμα ημών να έχουμε άποψη για τον τόπο μας.

      Φιλικά

      Ο κάτοικος του 6ου

      • Και γιατί δεν κατεβαίνεις υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Μαγχεστρίας αγαπητέ θιγμένε συντοπίτη;

        • α)Για να κινώ την περιέργεια σε ανώνυμους haters, καλή ώρα.
          β)Αν και δεν είναι δουλειά μου να σκέφτομαι για εσένα, θα σου διευκρινίσω ότι με την υπογραφή μου απλώς στηρίζω. Δεν είμαι υποψήφιος.
          Άντε να βοηθήσω κι άλλο. Το β είναι το σωστό.

  • Τόσα χρόνια βλέπουμε τα ίδια άτομα. Αν είναι μία κίνηση με νέα πρόσωπα από διάφορους τομείς γιατί όχι;
    Περιμένω τους υποψηφίους και ευελπιστώ να δω νέους ανθρώπους με ιδέες που θα εμπνεύσουν όλους εμάς τους υπόλοιπους νέους.

  • Ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς αυτή την στιγμή με νέα ονόματα και ανθρώπους γεμάτους ενέργεια.
    Καλή επιτυχία!

  • Είστε σίγουροι ότι όλα τα ονόματα που ανακοινώσατε το γνωρίζουν; Γιατί βλέπω άρχισαν κιόλας οι αφαιρέσεις από την αρχική λίστα

  • Αλλη μια δοκιμη στην πλατη της πολης μας και στη δικη μας φυσικα απο αιθεροβαμονες. Αν ειχατε εναν εμπειρο μανατζερ στα κοινα,στη διοικηση και στη νομοθεσια ναι τοτε ολοι οι παραπανω μπορειτε να βαλετε πλατη και να ελπισουμε. Ετσι ομως πολυ προχειρο εγχειρημα. Ευχομαι να μην απογοητευσετε.

    • Εσύ φίλε μου μπορείς να ψηφίσεις κάτι απ’ το “παλιό”.Αλλωστε υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες που μπορείς να διαλέξεις .Έτσι,δε θα χρειαστεί να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο. Μπορείς να ψηφίσεις το νυν Δήμαρχο,τον προηγούμενο ,τον πρώην υπουργό και τον άλλο πρώην δήμαρχο Ελλησπόντου.Α,ξέχασα μπορείς να εμπιστευτείς και τον πρώην αντιπεριφερειάρχη με τις καθαρές θέσεις .Έχεις επιλογές ,μην ασχολείσαι με αυτούς!Και βέβαια μπορείς να μετά τις εκλογές να κράζεις συνεχώς αυτούς που ψήφισες γιατί δε θα αλλάξει τίποτα και αυτό είναι το μόνο σίγουρο !

      • Δε μιλησα για παλιο αλλα για σχετικους με ασκηση διοικησης,νομοθεσια,τσαγανο,κοινα κλπ.. δεν αντεχουμε αλλες δοκιμες. Τρομαξαμε να βαλουμε τους τωρινους να σταθουν χτις απαιτησεις κ παλι δεν . Ξανα απ την αρχη; δε μιλαμε για αρχαιους αλλα για σχετικους με τα παραπανω. Ανθρωποι που σε ξερουν και δε σου λενε καλημερα πως θα ασχοληθουν με τα κοινα; και δεν ειναι η καλημερα σαν λεξη αλλα σαν νοιαξιμο κ επικοινωνια. Που πατε ξυπολητοι στ αγκαθια; αλλο να σας χρεισιμοποιησουν να προσφερετε σ ενα μετεριζι κοινων κι αλλο να σας δοθει τιμονι να μαθετε να οδηγειτε. Απλα πραγματα.

  • Ο ταντστάρας
    του ταντσάρα
    ώ ταντσάρα

    Όλοι γίνατε σωτήρες της έρμης Κοζάνης.
    Η Κοζάνη δεν αντέχει άλλο τις μετριότητες
    και τους σχεδιασμούς στο γόνατο.
    Στα κοζανίτικα λοιπόν : Φτάνουν οι φιγούρες και τα τανίσματα.
    Τέλος οι προχειρότητες και οι παρεούλες όψιμων πολιτικών και σωτήρων.

  • Φαίνεται αξιόλογη η διακήρυξη και οι περισσότεροι από τους υπογράφοντες (όσους γνωρίζω τουλάχιστον). Δύσκολο βέβαια αλλά μακάρι να κάνετε πράξη όσα λέτε.

  • Ξέρω τουλάχιστον 8 άτομα που δεν ενημερώθηκαν καν . Πώς είναι τα ονομα τα τους στην λίστα αυτή ! Μπορεί να απαντήσει ο κύριος Αλιφέρης ; Καλά θα κάνετε να προσέχετε κύριε Αλιφέρη . Είναι σοβαρά πράγματα αυτά .

    • Μόλις πάρω το οκ απ’.ολους θα στους αναφέρω . Ήδη το πήρα από δύο.
      1) Χατζιδάκης
      2) παχατουριδου
      Περίμενε και τα άλλα σε λίγο . Μάλλον ο Κωτούλας άλλο είπε κι άλλο έκανε . Και καλά θα κάνετε να ξανά ρωτήσετε να μην βγούμε ονομάστηκα και εκτεθούν κι άλλοι . Ξανά κάντε ένα τηλ σε όλους μας και μετά βάζετε τα ονόματά μας . .

      • Αγαπητέ Πλακα κάνετε!!!

        Δεν είμαι σε θεση να γνωρίζω ποιος κ. Χατζιδάκης είναι ανάμεσα σε 8 άτομα που δεν ενημερώθηκαν καν, αλλά εγώ (Στέλιος Χατζηδάκης) κανένα οκ δεν σας έδωσα να αναφερθείτε για εμένα, αλλά και ενημερώθηκα για την διακήρυξή του συνδιασμού και υποστηρίζω την συγκεκριμένη προσπάθεια.

        Καλή συνέχεια στο αξιόπιστο έργο σας.

      • Πήρες τηλ. Αραβικά Εμιράτα και Βρυξέλλες μπράβο!!! τόσο μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργήσει η υποψηφιότητα ΜΠΡΆΒΟ Περικλή. Είναι η καλύτερη διαφήμιση που σου κάνουν !!!!

  • Πόσοι απο ολους αυτους έχουν ασχοληθεί με τον εθελοντισμό; Και μάλλον ο Αλιφέρης έχει μπερδέψει κομμα και αυτοδιοίκηση

  • Ευγε στους ελευθερους επαγγελματιες που στηριζουν τετοιες προσπαθειες χωρις να φοβουνται το «πολιτικο κοστος». Ειμαι κι εγω επαγγελματιας και θα σας βοηθησω!

    • Σου έρχεται περίμενε . Εμείς πριν βγάλουμε ονόματα μιλάμε μαζί τους . Και μην με προκαλείς γιατί όταν θα γράψω ονομάστηκα θα εκτεθεις . Σοβαρεψου .

  • Αν δεν μας πείτε τα τουλάχιστον 8 ονόματα σημαίνει ότι εσείς είστε αναξιόπιστος “πλάκα κάνετε” και θα πρέπει εσείς να απαντήσετε αν είστε σοβαρός

  • Ιωαννίδης, Σημανδρακος, Παπαιορδανιδης, Κωτούλας, Αλειφερης… έχουν κάτι κοινό… Ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης….

  • Φοβερό κόλπο του Παπαιορδανίδη !!!
    Βάζει το λαγό (Αλειφέρη) να μαζέψει κόσμο για να τους πάει μετά πακέτο στο Σημανδράκο !!!
    Παλαιοκομματισμός χωρίς όρια …..

  • Πολύ μου άρεσε το “ο πρώτος Δήμος με μηδενικές εκπομπές ρύπων CO2 και οδοφωτισμό χωρίς κόστος, ενώ ο σταδιακός εξηλεκτρισμός των οχημάτων του Δήμου θα επιτρέψει τη δωρεάν μετακίνηση των δημοτών.” Πώς θα γίνει αυτό ρε παιδιά; Πού το βρήκατε το “χωρίς κόστος”; Αν είναι ν’ αμολάμε κοτσάνες για να γεμίσουμε πέντε αράδες, ο Φρίξος τα ‘λεγε καλύτερα! Σοβαρευτείτε επιτέλους!

    Μπορείτε πάντως να φορτίζετε μέρα τα οχήματα, με ηλιακό φορτιστή, όπως ήδη κάνει ο Ιωαννίδης. Ή μήπως δεν το κάνει και μας δουλεύει μαζί μ’ όλα τ’ άλλα και σ’ αυτό;

  • Δεν βλέπω ακόμη την λίστα με τους 8 και μου φαίνεται πως είσαι εγκάθετος και γελοίος όσο για της υπογραφές πάρτε τηλ. Έναν έναν τα άτομα της λίστας και ρωτήστε τους. Έχετε αρκετή δουλειά να κάνετε ξεκινήστε……

  • Λοιπόν έχουμε:
    1. Επαγγελματίας Δήμαρχος (Μαλούτας), έτοιμη θέση στο Δημόσιο τον περιμένει
    2. Πρώην άεργος, νυν Δήμαρχος από το πουθενά με έργο 0.
    3. Συνταξιούχος ΔΕΗτζης (Μιχαηλιδης)
    4. Επαγγλεματίας Αντιπεριφερειάρχης (Σημανδρακος)
    5. Επαγγελματίας Προεδρος Περιφερειακου συμβουλίου (Κεχαγιας)

    και αυτούς εδώ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ που ρισκάρουν δουλειές, χρήμα και οικογένεια συμμετέχοντας σε μία κίνηση.

    Με κλειστά ματια τους ψηφίζω, θεωρώ ότι είναι με διαφορά ο συνδυασμός που ίσως κάνει κάτι καλό για την περιοχή…

    • Εντάξει Νίκο, ποιος εκτός του Λαζαρου από τους παραπάνω έχει όραμα, σχέδιο και έργο;
      Τί έκανε ο Ιωαννίδης;
      Τί έκανε ο Μιχαηλίδης στο δήμο Δ. Υψηλάντη;
      Τί έκανε ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ της ΑΝΚΟ, ως Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών;
      Ο Κεχαγιάς είναι αμφι-ετερο-απροσδιοριστος…

      • Ε οχι και να ζουμε με τα οραματα ενος 70αρη που εσκασε απο εξουσια και δε θελει να παραιτηθει απο το θρονο! Φτανει. Ας φροντιζε την διαδοχη του οχι ομως κ να ξαναρθει. Ε ας φερουμε τον Παγουνη τοτε πισω κι ας γινει ο Μαλουτας αντιδημαρχος του.

    • Ειναι τα παιδιά του ΠΑΣΟΚ της καλής εποχής, που μεταπήδησαν σε ένα βράδυ στο ΣΥΡΙΖΑ, είδαν ότι εκεί αρχίζει ο κατήφορος και εγκλωβίστηκαν. Κάνανε μια πρόσφατη στάση στο κιναλ αλλά δεν απέδωσε. Ο Περικλής και η παρέα του, φίλοι του Παπαιορδανιδη, που είναι πίσω από τον Σημανδρακο. Με λίγα λόγια είναι τα παιδιά που είχε ο θείος Πάρης

    • Από πότε η ιδιότητα του καθενός είναι κριτήριο για το πόσο ικανός είναι να διοικήσει το Δήμο. Δλδ ένας δημόσιος υπάλληλος δεν είναι ικανός ενώ ένας ελεύθερος επαγγελματίας είναι. Τι άλλο θα ακούσουμε!

  • οι περισσοτεροι απο αυτους στηριξαν ιωαννιδη την προηγουμενη φορα. εχει χασει πολυ κοσμο ο δημαρχος. ουτε β’ γυρο δεν θα παει

  • Αυτούσιο το κείμενο του “πλάκα κάνετε” Σου έρχεται περίμενε . Εμείς πριν βγάλουμε ονόματα μιλάμε μαζί τους . Και μην με προκαλείς γιατί όταν θα γράψω ονομάστηκα θα εκτεθεις . Σοβαρεψου.
    Ερώτηση 1η είστε πολλά άτομα που ψάχνετε τα ονόματα; 2η Είστε δημοσιογράφοι;3η Είστε από άλλη δημοτική παράταξη; ή απλός γελοίοι;

  • Α ρε Λευτερακη.
    Έδωσες ελπίδα σε κόσμο και κοσμάκη.

    Ο καθ’ενας τύπου Αλιφερης, Σημανδρακος, Μιχαηλιδης και οι άλλοι..να ‘πιστευουν’ στον εαυτο τους ότι είναι ικανοί.

    Α ρε Λευτερακη τι τραβάμε με εσενα και τι θα τραβήξουμε με τους άλλους σαν και σένα.

  • μπραβο σας ρε παιδια καλο αγωνα να εχετε και καλο κουραγιο, με κανατε και αλλαξα γνωμη σχετικα με την αποχη που ειχα αποφασισει για τις δημοτικες εκλογες

  • Τόσα σχόλια (άσχημα και καλά) δεν έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής για καμιά δημοτική παράταξη. Μήπως αξίζουν τελικά; Αλλιώς γιατί τέτοιο μένος;

  • Πολύ Γαπ όμως εκεί μέσα …Το μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό στα Βαλκάνια μόνο που δεν έγινε ποτέ …Ίσως το κάνουν τώρα οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι

  • Όλοι εσείς που έχετε αμφιβολίες για τα ονόματα λέτε να μην έχουν λάβει γνώση και να είναι σύμφωνοι με την κίνηση; Έτσι πήραν τον τηλεφωνικο κατάλογο και τους ανέφεραν; Πλάκα κάνετε;

    Θέλετε να σας δείξουν και υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη από ΚΕΠ;

  • Μπράβο Περικλή η κίνηση που κάνατε είναι ότι καλύτερο για την Κοζάνη. Ας φωνάζουν,σου κάνουν την καλύτερη διαφήμιση, πρέπει να έχουν πάθη πλάκα με το όλο σκηνικό.

  • Ο Αριστοφάνης έγραψε:
    «Ερέτην χρήναι πρώτα γενέσθαι πριν πηδαλίοις επιχειρείν» (μτφρ: πρέπει πρώτα να έχεις γίνει κωπηλάτης πριν πάρεις στα χέρια σου το τιμόνι).

  • Το κείμενο της κίνησης μόνο ως ευχολόγιο και καταγραφή ιδεών μπορεί να χαρακτηριστεί. Καμιά απολύτως ρεαλιστική προσέγγιση στην πολιτική, οικονομική και πολιτική πραγματικότητα. Κοντολογίς ένας φουσκωμένος χαρτοφύλακας κενός περιεχομένου, καθρέφτης του συντάκτη-συντακτών του. Κρίμα…

  • Μου αρέσουν οι προτάσεις σας, αρκεί φυσικά να τις στηρίξετε μέχρι τέλους..

    Δε θυμάμαι ποτέ πάντως να έχει βγει τοπικός συνδυασμός με τέτοιες υπογραφές. Θετική εξέλιξη για την πόλη σίγουρα η σημερινή

  • ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΟΛΠΟ ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΙΔΗ, ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ…
    ΕΔΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΤΖΗΜΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΥ !!!

    • Άδικείτε την προσπάθεια και τον κόπο του Γιάννη Τζιουρά όταν γράφετε τέτοιες ανακρίβειες.
      Ντρέπομαι για λογαριασμό σας.

  • Το ότι υπογράφουν κάποιοι δεν μας είπατε, τι σημαίνει .; Θα είναι και υποψήφιοι !!! Άιντε άιντε ….!!! Τον Πάρη τον ρώτησες ;χαχα … Καλά που θα κατέβεις γιατι δεν ήξερα τι θα ψηφίσω …

  • πολυ χολη απο τους υπολοιπους συνδυασμους κυριως απο μελη της δημοτικης κινησης που βλεπουν σε 3 μηνες να αποτελουν παρελθον. επιτελους να φυγει η ανυπαρκτη διοικηση Ιωαννιδη

  • 15 οικογενειες βαλαν τα παιδια και τα ξαδερφια τους ,τις συζυγους και τα μπατζανακια λες και θα βγουν για τσιπουρα μετα χορδων και κανταδων. Εμπειρια , σπουδες σχετικες και γνωση κοινοτικων διοικησεων και συστηματων μηδενικη. Αυτο κι αν δεν ειναι οραμα αλλα εμεις δε θελουμε να το ζησουμε ουτε καν να το δοκιμασουμε. Καμενοι ειμαστε. Δεν αντεχουμε αλλους πειραματισμους. Καντε το στα χωρια σας αν σας παιρνει.

  • Χθες θα έβγαζαν λίστα με τουλάχιστον 8 άτομα που μπήκαν ερήμην τους στους υπογραφώντες, αφού δεν βρήκαν κανέναν και φάνηκε πόσο αναξιόπιστοι είναι σήμερα αποφάνθηκαν ότι και οι 75 είναι μεταξύ τους συγγενής. Πόσο!!!!! είναι.

  • πολυ πρεμουρα στους διαφορους αυτοδιοικητικους. Βλεπουν συνδυασμο με νεους ελευθερους επαγγελματιες και αμεσως επιθεση. χαλαν την πιατσα για τον δημαρχο και τους υπολοιπους

  • Ωραια πρόταση η γεωργική σχολή όταν σε ακτίνα περίπου 100 χιλ στην φλωρινα . Υπερχει σχολή γεωπονιας του ΤΕΙ δυτικής Μακεδονίας

  • Πριν από πολύ καιρο, στην οικοδομή απέναντι από το public, ερχόταν και προσπαθούσε, προσπαθούσε να βγεί δημοτικός σύμβουλος 3 ή 4 φορές είχε κατέβει στις εκλογές με το συνδιασμό του Πάρι, αλλά τίποτα…
    Τώρα με το νέο νόμο σου λέει θα βάλουν όλους τους γνωστούς μου να φέρουν τον κόσμο ή να ψηφίσουν τους εαυτούς τους, 3% δεν θα πιάσω …. θα πιάσω. Άρα αυτομάτως δημοτικός σύμβουλος, σε ένα δημοτικό συμβούλιο που η πλειοψηφία δεν θα έχει το 50% στους συμβούλους…..άρα ρυθμιστής….($$€€€€%%).
    Καλή σκέψη….αλλά όχι εις βάρος των υπολοιπών
    Απλά έγω σκέφτομαι τους καημένους τους υποψήφιους του που θα κάνουν και έξοδα σε τέτοιους καιρούς…

    Δεν πειράζει..έγω θα τους ευχηθώ όλους καλή επιτυχία πραγματικά. Ποτέ δεν είναι αργά να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.