kozan.gr: Ενημερωτική εκδήλωση στο ΚΑΠΗ του Δήμου Κοζάνης με θέμα την  πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων των Ηλικιωμένων Ατόμων (Βίντεο-Φωτογραφίες)

15 Φεβρουαρίου 2017
20:40
Κανένα σχόλιο

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Πρόληψη της Οστεοπόρωσης και των Πτώσεων των Ηλικιωμένων Ατόμων», συνδιοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δ. Κοζάνης, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και το Π.Τ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας, σήμερα Τετάρτη 15/2 στο χώρο του ΚΑΠΗ Δ. Κοζάνης.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο ορθοπεδικός κ. Κώστας Δακής και ο Φυσικοθεραπευτής, κ. Σάκης Ματιάκης. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των ηλικιωμένων ατόμων και των οικογενειών τους για θέματα υγείας που σχετίζονται με την πρόληψη και διαχείριση της οστεοπόρωσης και των πτώσεων, καθώς και η ανάπτυξη της πρωτογενούς πρόληψης για την αποφυγή των πτώσεων στην τρίτη ηλικία και ιδιαίτερα σε επίπεδο Αγωγής Υγείας (αλλαγή στάσεων και συνηθειών, υιοθέτηση υγιούς τρόπου ζωής, τροποποίηση συμπεριφορών).

Να σημειωθεί πως τα μέλη του Π.Τ Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας δεν παρευρέθηκαν στην εκδήλωση λόγω πένθους για την απρόσμενη και τόσο άδικη απώλεια του Αντιπροέδρου του ΣΚΛΕ και Προέδρου της Praksis, Τζανέτου Αντύπα.
Θανάσης Τέγος


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.