Η “Ενότητα” (Λ. Μαλούτας) υποδέχεται τα νέα μέλη της την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο πάρκο Αγ. Δημητρίου στην Κοζάνη

19 Φεβρουαρίου 2019
14:04

 

Η “Ενότητα” (Λ. Μαλούτας) υποδέχεται τα νέα μέλη της την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο πάρκο Αγ. Δημητρίου στην Κοζάνη.

 

26 σχόλια

  • Λαζαρε μαζι σου .Πρωχωρα η νικη ειναι σιγουρη.Ακουσα νεοι ανθρωποι και επιστημονες ειναι μαζι σου.Θελουμε Κοζανη με εργα κι οχι στασημοτητα!!!

    • Θα δεις συνδυασμούς που γεμίσανε το αμφιθέατρο της Στέγης Ποντιακού Ελληνισμού ότι θα παλέψουν για 5 τοις εκατό, ενώ η “Ενότητα” και η “Κοζάνη τόπος να ζεις” πάνε για 30 τοις εκατό;

      • Αν σκεφτεί κανείς ότι από τα 300 άτομα που χωράει η εύξεινος λέσχη σε σημανδράκο και κεχαγιά οι ψηφοφόροι του δήμου κοζάνης δεν ήταν ούτε 150!! Υπομονή λοιπόν γιατί τα μαγαζιά δεν βγάζουν νικητές. Θα δούμε πρόσωπα και θα κρίνουμε.

  • Θα έχει νόημα αν οι παλιοί δε συμμετέχουν,γιατί αν είναι να συμμετέχουν οι ίδιοι καρεκλοκενταυροι παλαιοκοποι οι καινούριοι είναι για βιτρίνα.

  • Η ανικανότητα της σημερινής δημοτικής αρχής μαζί με τους γυρολόγους της πολιτικής πρέπει να μην έχουν θέση μετά την 26 Μάη.
    Η Κοζάνη θέλει όραμα, σχέδιο και έργο. Ο μόνος ικανός από τους υποψήφιους δημάρχους είναι ο κος Μαλούτας. Αν κάποιος διαφωνεί να μας προτείνει το όραμα, το σχέδιο και τα έργα των συνυποψηφίων του.

  • Επειδή ξέρουμε και θυμόμαστε, θα ψηφίσουμε για δήμαρχο κάποιον που γνωρίζει τα προβλήματα και μπορεί να δώσει λύσεις σ’ αυτά. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον κο Μαλούτα. Γι’ αυτό πρέπει να πάτε δυνατά και ως προς τους υποψηφίους γιατί ως υποψήφιος δήμαρχος είστε μακράν καλύτερος των άλλων…

    • Οι παλαιοί δεν μπορούν να είναι αντιπολίτευση.θελουν εξουσία ντε και σώνει.ο λαός κρίνει και βάζει τον καθένα στη θέση του.για να ήταν αντιπολίτευση πάει να πει ότι ο λαός το αποφάσισε,δεν έγινε με κλήρωση.

  • επιτελους τελος!!!!!! ανθρωποι με γνωση και προγραμμα στον δημο Κοζανης,η ΕΝΟΤΗΤΑ την Κυριακη στελνει μηνυμα Νικης και προοπτικης, με μπροσταρη τον Λαζο Μαλουτα και Ικανοτατα ατομα στο ψηφοδελτιο νικης, θα ειμαστε εκει να στειλουμε το μηνυμα , επιτελους τελος,

  • Ο Μαλούτας δεν έχει κανένα λόγο να κάνει θόρυβο και σαματά,όπως άλλοι που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους!
    Ετοιμάζει το ψηφοδέλτιο που πρέπει και θα νικήσει χωρίς τυμπανοκρουσίες,αβάντες και χαρτζιλικώματα!
    Έχει δρόμο μέχρι τις εκλογές και καλύτερα γελά όποιος γελάει τελευταίος!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.