Π. Κουκουλόπουλος: Ο κ. Πολάκης δεν είναι “απασφαλισμένος”, είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία (Ηχητικό)

19 Φεβρουαρίου 2019
19:04

Ο κ. Πολάκης δεν είναι “απασφαλισμένος” όπως πολλοί νομίζουν, είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Υπηρετεί το αφήγημα “εμείς ή αυτοί” συμβάλλοντας στην ακραία πόλωση, κυρίως όμως συγκαλύπτει την πιο σκοτεινή πλευρά της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου που είναι οι Τράπεζες.

Ακούστε το ηχητικό της συζήτησης  με το Στέφανο Διαμαντόπουλο στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

13 σχόλια

    • Μιλάει αυτός που έκανε τηλεθέρμανση,εξασφάλισε μόνιμα το νερό έκανε τη ΔΙΑΔΥΜΑ …Πάρι ακόμα και η σκιά σου τους φοβίζει !!!!

      • Έφερε σχολές , χιλιάδες φοιτητές και δεκάδες θέσεις εργασίας . Αυτές τις σχολές που σήμερα κατάφεραν να της χάσουν ο Ιωαννίδης μαζί με τον Θεοφύλακτο

    • Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 1000 φορές χειρότερος από το ΠΑΣΟΚ !
      Παντού έκανε ζημιές και καταστροφές !
      Έκλεισε τις Τράπεζες !
      Μας έβαλε έξτρα χρέος 100 δις ευρώ !
      Ξεπούλησε την Μακεδονία!

  • κ. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ (1999-2000)ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ-ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ. ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!

  • Tα 16 δισεκατομμύρια μίζες του Πασοκ όπως μας υπενθύμισε ο Τσουκάτος δεν ξεχνιούνται με τίποτα,ότι τέχνασμα και να χρησιμοποιήσεις Πάρη!

  • Ναι όπως ακριβώς συγκαλυφθηκαν τοσα χρονια οι παράλληλες εργασιες και αμοιβες Παπαντωνιου Τσοχαντζοπουλου κλπ. Πότε είχες δημόσιες ενστάσεις για αυτούς κύριε Κουκουλόπουλε; Τους τσάκωσε η δικαιοσύνη και τα μάθαμε τα καμώματα τους. Αλλά και όταν το μάθαμε το κόμμα μούγκα. Όταν ο Πολάκης κανει καμια παρατιμονιά είναι ένοχος. Όταν τα έκαναν οι δικοί σας ήταν απλά Τρίτη. Άσε μας ρε. Και σοβαρέψου. Μην γινεσαι τιμητής των πάντων. Είδες τι έπαθε ο Μανιάτης.

  • Εσύ ως Κουκουλοπουλος τι έκανες? Άιντε ρε όποιος κ να βγει τα ίδια κ χειρότερα θα γίνουν κ ο κόσμος πάλι θα φωνάζει κ δίκιο δν θα βρει κ κάποιοι αυτούς τους ανθρώπους τους ψηφίζουν δυστυχώς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.