Πτολεμαΐδα: Να εφαρμοστούν πλήρως οι νέες συμβάσεις Εργασίας

20 Φεβρουαρίου 2019
10:19

Την πλήρη εφαρμογή των νέων συμβάσεων Εργασίας με τις αυξήσεις στις αποδοχές των εργαζομένων, αξιώνει το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Μακεδονίας, και ζητά από τους Αρμόδιους Ελεγκτικούς μηχανισμούς να μεριμνήσουν επιβάλλοντας στους εργοδότες που δεν συμμορφωθούν τα προβλεπόμενα  από το Νόμο πρόστιμα. Το σημερινό τοπίο στα εργασιακά είναι απογοητευτικό  και ειδικότερα στα Ορυχεία της ΔΕΗ, αναφέρει ο Πρόεδρος του Σωματείου Θεόδωρος Μαυρογένης, με τη συρρίκνωση των θέσεων εργασίας, τις καθυστερήσεις ακόμη και τρείς μήνες στην καταβολή της μισθοδοσίας, αλλά και στον πλημμελή έλεγχο από πλευράς της Επιθεώρησης Εργασίας Κοζάνης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Ένα σχόλιο

  • Φτασαμε στο σημειο να παρακαλαμε για τα αυτονοητα, για ποιες συμβασεις μιλατε οταν εδω και χρονια δεν τηρητε τιποτα και κανενας μηχανισμος δεν κινειται? τι κανουν οι μηχανισμοι για την επιστροφη των δώρων? τι θα κανουν τωρα αν οι εργοδοτες δεν δωσουν τα αναμενομενα? η τα δωσουν και ταυτοχρονα απαιτησουν να τους τα επιστεψουν οι εργαζόμενοι ?δηλαδη καταθεση αναληψη η τα δωσουν και τους κοψουν τις υπερωριες για να ισοσκελισουν? ποιος εργαζομενος θα τολμηση να μιλησει? κανεις ……Ζητω η Ταλιμπανία!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.