kozan.gr: Το θέμα της απομάκρυνσης υλικών (σκραπ), από το χώρο της ΑΕΒΑΛ, κατά την 12η Φεβρουαρίου, από εργολάβο, έθεσε στο Δ.Σ. Εορδαίας ο δημοτικός σύμβουλος Σ. Σιδηρόπουλος – Ζήτησε να πληροφορηθεί ποιος έδωσε την εντολή να απομακρυνθούν τα υλικά και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ανάκριση αφού ενεπλάκη η Ελληνική Αστυνομία; Οι απαντήσεις κι η έντονη αντιπαράθεση με τον Στάθη Κατσίδη, εντεταλμένο σύμβουλο του δήμου Εορδαίας για θέματα συντήρησης και διαχείρισης υποδομών (Βίντεο)

20 Φεβρουαρίου 2019
20:50

 

Το θέμα της απομάκρυνσης υλικών (σκραπ), από το χώρο της ΑΕΒΑΛ, κατά την 12η Φεβρουαρίου, από εργολάβο, έθεσε στο Δ.Σ. Εορδαίας, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης (20/2), ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Σ. Σιδηρόπουλος. Ζήτησε να πληροφορηθεί ποιος έδωσε την εντολή να απομακρυνθούν τα συγκεκριμένα υλικά και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ανάκριση αφού ενεπλάκη η Ελληνική Αστυνομία; O εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Εορδαίας, για θέματα συντήρησης και διαχείρισης υποδομών, Στάθης Κατσίδης, είπε ότι με δική του εντολή μπήκε ο εργολάβος για να καθαρίσει μπάζα από το χώρο της ΑΕΒΑΛ, διευκρινίζοντας  ό,τι η εντολή του αφορούσε αποκλειστικά και μόνο καθαρισμό από μπάζα κι όχι από υλικά (σκραπ) και ότι για τα υπόλοιπα θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Ο κ. Σιδηρόπουλος επανήλθε στο θέμα λέγοντας πως ο κ. Κατσίδης δεν είχε το δικαίωμα να δώσει τέτοια εντολή χωρίς να υπάρχει εργολαβική σύμβαση και διαγωνιστική διαδικασία, με τον τελευταίο να δίνει την απάντηση πως δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο από τη στιγμή που εργασία του εργολάβου ήταν χωρίς οικονομικό κόστος και πως πολλές φορές με δική του συμβολή, εκεί που δε μπορούν να ανταποκριθούν τα μηχανήματα του δήμου, έχουν γίνει πολλές εργασίες, χωρίς οικονομικό κόστος, λόγω προσωπικών επαφών του ιδίου.

 

 

 

 

7 σχόλια

  • Επειδή πρέπει να ξέρουμε γιατί μιλάμε κ. Σιδηρόπουλε οι 5 τόνοι πόσα λεφτά κάνουνε? Ο εργολάβος που γελοιοδέστατα κατηγορείται έχει ανάγκη τα 1.500 € για να στιγματιστεί και να διαλύσει την ζωή του και την επαγγελματική του υπόσταση? Μήπως αγοράζετε ψήφους όταν σωπένατε στην μέγιστη κλοπή από την ΑΕΒΑΛ πριν λίγα χρόνια και τι ενέργειες κάνατε προσωπικά τότε? Μέσα στην δημαρχεία δεν ήσασταν?

  • Για την ανυπαρξία σύνταξης, της γραμματικής και της ορθογραφίας στο κείμενο της ερώτησης τι να πει κανείς;;;; Μπράβο σε όσους τους ψηφίσατε! Μας αξίζουν και μας τους φορτώσατε!

  • ΠΑΝΤΩΣ KOZAN ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΕΦΤΕΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ.

    • Απ’ ότι είδαμε, μια χαρά δημοσιεύτηκαν, πολλά, σχόλια σας. Αν αναφέρεστε σε 1-2 σχόλια, που δεν αναρτήθηκαν, προφανώς κι υπάρχουν λόγοι που δε δημοσιεύτηκαν. Για παράδειγμα αν δημοσιεύαμε αυτό που γράψατε για τις “γνωστές κτλ.” είναι βέβαιο πως κινδυνεύατε με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Είναι ανεδαφικό να μιλάτε για λογοκρισία όταν υπογράφετε κάτι ανώνυμα. Αν πιστεύετε ότι αυτό που γράφετε είναι έτσι και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και κακώς δεν το δημοσιεύουμε, γιατί το στέλνετε ανώνυμα; Αφού σας ενδιαφέρει τόσο πολύ να δημοσιευτεί σας καλούμε να επιστρέψτε με τ΄ονοματεπώνυμό σας και τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε ν’ αναλάβετε την ευθύνη των γραφομένων σας. Αν δεν το κάνετε όμως, τότε θα αποδειχτεί, περίτρανα, γι’ ακόμη μια φορά, τόσο για εσάς όσο και για κάποιους ακόμη, που κατά καιρούς γράφουν, περίπου, τα ίδια μ’ εσάς, πως το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να γράψετε ό,τι σας “καπνίσει” στηριζόμενος/οι στις πλάτες άλλων, μιλώντας για δήθεν λογοκρισία. Περιμένουμε το επώνυμο σχόλιό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Στο ανώνυμο σχολιασμό υπάρχουν όρια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.