kozan.gr: Το “καρφί” της Ι. Ανδρονικίδου “όταν απουσιάζει η γάτα, βλέπουμε ότι χορεύουν τα ποντίκια”, με αφορμή το περιστατικό στην ΑΕΒΑΛ και την απομάκρυνση υλικών (σκραπ), κατά την 12η Φεβρουαρίου, που έβαλε “φωτιά” στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας – Η έντονη αντιπαράθεση με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Παντελή Παπαοικονόμου (Βίντεο)

20 Φεβρουαρίου 2019
21:15

 

Να ενημερωθεί για την κατάσταση υγείας του δημάρχου Εορδαίας, ζήτησε η δημοτική σύμβουλος της Ιωάννας Ανδρονικίδου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “όταν απουσιάζει η γάτα, βλέπουμε ότι χορεύουν τα ποντίκια”, αναφερόμενη το περιστατικό στην ΑΕΒΑΛ και την απομάκρυνση υλικών (σκραπ), κατά την 12η Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη αναφορά έβαλε “φωτιά” στη συνεδρίαση. Δείτε στο βίντεο του kozan.gr τι συνέβη:

8 σχόλια

  • ΑΡΑΓΕ ΡΩΤΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΑΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ.

  • Εύχομαι να ειναι η επόμενη Δήμαρχος ίσως τότε να εχουμε μια ελπίδα σαν πόλη …. γιατι όλοι οι αλλοι ζουν τη σιωπή τους …

  • Τί έπρεπε να κάνει η Αστυνομία; Να σε ενημερώσει για την δουλειά της; Να βγάλει Ντουντούκα στην πόλη δηλαδή; Εγώ λέω αύριο να πας να διαμαρτυρηθείς στην Αστυνομία. Πρωί.

  • ‘Ετσι, καλά κάνετε και επικροτείτε τις ενέργειες αυτών που υποβαθμίζουν στο μέγιστο το επίπεδο του Δ.Σ. του Δήμου Εορδαίας. Είστε μία από τα ίδια. Αλλά υπάρχουν και νοήμονες Εορδαίοι και είμαι σίγουρος πως στις επικείμενες εκλογές θα τους στείλουν όλους εκει που πρέπει. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι στο Δ.Σ. πρέπει να δινονται λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη. Κατά την ψηφοφορία του επίμαχου θέματος της ανάληψης τψν χρεών της ΔΕΥΑΕ απο τον Δήμο Εορδαίας λεγεται οτι κάποιος απο τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης εξήλθε της αίθουσας το Δ.Σ. για να μην ψηφίσει. ‘Ετσι κάνοουν αυτοί που έχουν το θάρρος της γνώμης; Οσο για τα ΜΜΕ που ήταν στην αίθουσα σιωπή για το θέμα !!! Αντικειμένικη ενημέρωση ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.