kozan.gr: Bρέθηκαν Γενικοί Ιατροί, οι οποίοι θα εφημερεύσουν στο ΤΕΠ του Μποδοσάκειου σήμερα 16/2 και στις 18/2, δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σ. Γιαννακίδης – Τι του απάντησε, μέσω facebook, περί “πολέμου”, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Π. Πολάκης

16 Φεβρουαρίου 2017
05:44

Bρέθηκαν Γενικοί Ιατροί, οι οποίοι θα εφημερεύσουν στο ΤΕΠ του Μποδοσάκειου σήμερα 16/2 και στις 18/2, δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σ. Γιαννακίδης. Tα δηκτικά σχόλια δημοσιογράφων και πολιτών σε ΜΜΕ και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, φαίνεται πως πείσμωσαν – και καλώς – τους εμπλεκόμενους με τα θέματα της υγείας στην περιοχή μας, προκειμένου να βρουν λύση. Όπως γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο Σ. Γιαννακίδης: “Κανονικά θα λειτουργήσει το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Πτολεμαΐδας- Μποδοσάκειο 16/2/17 και 18/2/17. Μετά από συντονισμένες ενέργειες βρέθηκαν Γενικοί Ιατροί οι οποίοι θα εφημερεύσουν στο ΤΕΠ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ”.

Στο σχόλιο αυτό του Αντιπεριφερειάρχη, απάντησε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, ο οποίος σημειώνει: Πολύ πόλεμος ρε Σταύρο. Δώσαμε θέσεις, έρχονται γιατροί και όμως κάποιοι θέλουν διαρκώς να δημιουργούν πρόβλημα. Πρέπει να το πάρουν απόφαση ,η παρένθεση ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ….. Η εφημερία είναι υποχρέωση όλων των ειδικοτήτων ΚΑΙ υπο-ειδικοτήτων για να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες …. η ανεκτικότητα ΔΕΝ είναι αδυναμία και όλα τα πράγματα έχουν όρια.”

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις

5 σχόλια

  • Δηλαδή ρε Πολάκη οι γιατροί δεν κάνουν εφημερίες γιατί θέλουν να πλήξουν την παράταξη σας ; Δεν μπορούν να πάρουν απόφαση οτι η παρένθεση δεν κλείνει !

  • Υπουργός και Αντιπεριφερειάρχης του facebook καταντήσατε.Άντε στρωθείτε να δουλέψετε που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μην είστε παρένθεση και χάσετε τις καρεκλίτσες σας… Μας προκαλείτε κιόλας … έτσι είναι η εφημερία στα ΤΕΠ ; γιατρός ναναι και ότι νάναι και αυτό μετά από κράξιμο … η ανικανότητα χτύπησε κόκκινο ..Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία

  • Βρέθηκαν γιατροί και πανηγυριζετε; Σαν δε ντρεπομαστε λίγο,δεν έπρεπε καν να φτάσουμε σαυτη την κατάσταση. Πανηγυριζετε για τα αυτονόητα…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.