Ευχαριστήρια επιστολή του 2ου ΕΚ Κοζάνης (Πτολεμαΐδα)

22 Φεβρουαρίου 2019
12:07
Κανένα σχόλιο

Ως Διευθυντής του 2ου Εργαστηριακού Κέντρου Κοζάνης (Πτολεμαΐδα) αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον Όμιλο «Μυτιληναίος» για την γενναιόδωρη χορηγία τριάντα (30) σύγχρονων ηλεκτρονικών υπολογιστών προς τον τομέα Διοίκησης & Οικονομίας.

Η δωρεά αυτή συμβάλει στην ουσιαστική αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης προς τους μαθητές και διευκολύνει το έργο του διδακτικού προσωπικού, μέσω της βελτίωσης της υλικοτεχνικής υποδομής στα εργαστήρια του παραπάνω τομέα και των τριών ΕΠΑ.Λ. (1ο, 2ο, 3ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ.) της πόλης της Πτολεμαΐδας.

Σύσσωμοι, διδακτικό προσωπικό – μαθητές των τριών ΕΠΑΛ – η αρμόδια τομεάρχης Βαρδιάμπαση Ζουμπουλιά-Παρασκευή και εγώ προσωπικά εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς εσάς και ευελπιστούμε στη συνέχεια αυτής της συνεργασίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.