Πτολεμαΐδα: Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η Egnatia Expo

22 Φεβρουαρίου 2019
12:42

 

Στη ρευστή οικονομική κατάσταση των Επιχειρήσεων που επέφερε την  κόπωση των εκθετών, οι οποίοι  επί 10 έτη στήριξαν την Γενική Εμπορική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας Egnatia Expo, αποδίδεται η απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, βάσει της οποίας, η  Έκθεση θα διεξάγεται  κάθε δύο χρόνια, και δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος. Τα παραπάνω ανέφερε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας Μιχάλης Δεληκώστας, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δ Σ του ΕΒΕ Ν Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα, προσθέτοντας, ότι οι 9 παράλληλες εκδηλώσεις, ενσωματωμένες στον κορμό της Egnatia Expo, θα διοργανωθούν κανονικά, μία εκδήλωση ανά μήνα. Η αντιπρόταση του Προέδρου του ΕΒΕ Νίκου Σαρρή, για μία Ετήσια Εμπορική Έκθεση στο Νομό Κοζάνης, εναλλάξ σε Κοίλα και Πτολεμαΐδα, βρίσκει σύμφωνο τον Εμπορικό Σύλλογο Πτολεμαίδας – Εορδαίας, και στην επικείμενη συνάντηση τους αναμένεται να οριστικοποιηθεί.

EΡΤ Κοζάνης

5 σχόλια

  • Ένα χρόνο τώρα ο Τσίπρας έκρυβε το πρόβλημα των τραπεζών κάτω από το χαλί για να μη σταθεί εμπόδιο στη συμφωνία των πρεσπών. Η φούσκα έσκασε απότομα. Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν αποθεματικό λιγότερο από 4 δις και προσπαθούν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια. Ένα πρόβλημα που δε λύνεται με κατάσχεση κατοικιών, παρά μόνο με ρευστότητα. Μια χώρα εικονικής πραγματικότητας με πρωτογενές πλεόνασμα στο δημόσιο και πτωχευμένη αγορα! Γίνονται εκπτώσεις και δεν κινείται φύλλο. Βγήκαμε στις αγορές και δεν υπάρχει σάλιο!

    • Εγώ πάντως αλλα είδα. Την περίοδο των γιορτών γινόταν χαμός Στα μαγαζιά και τις πρώτες ημέρες των εκπτώσεων το ίδιο.

      Αν κάποιοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απατησεις των πελατών δεν φταίει ο Τσίπρας. Θα πρέπει να προσαρμοστούν. Η περίοδος των παχιών αγελάδων εχει περασει.

  • δεν χρειαζόταν να γίνεται 2η έκθεση σε τόση μικρή απόσταση. Ολη η Δυτική Μακεδονία πρέπει να διοργανώνει μία έκθεση!

  • δε χρειαζονται καν αυτες οι εκθεσεις ! για ποιο λογο γινονται; οταν ειναι να χρειαστουμε κατι ξερουμε ποιος εχει και τι εχει! ειναι αστειο να απευθυνεσαι σε δεκα χιλιαδες σπιτια και να διοργανωνεις τοσο μεγαλες εκθεσεις!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.