Έκτακτη γενική συνέλευση του συνδέσμου – επενδυτές Φωτοβολταικών  της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας την Τετάρτη 27/2

22 Φεβρουαρίου 2019
12:52
Κανένα σχόλιο

Καλούνται όλα τα μέλη του συνδέσμου μας – επενδυτές Φωτοβολταικών  της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 27-2-2019 και ώρα 19.00

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης  στην πόλη της Κοζάνης με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Την ενημέρωση και τη λήψη απόφασης για την ίδρυση Ενεργειακής Κοινότητας από τα μέλη μας στη Δυτική Μακεδονία.

Στη συνέλευση έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν και όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να ενημερωθούν  για το εν λογω εγχείρημα.

Η Ενημέρωση θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο και  από εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΣΠΗΕΦ).

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.