Θετική έκβαση για την επέκταση των ορυχείων Σερβίων – Συνάντηση Περιφερειάρχη με εκπροσώπους της ΛΑΡΚΟΘ. Καρυπίδης: «Όταν ενώνουμε δυνάμεις επιλύουμε τα προβλήματα» (Bίντεο)

22 Φεβρουαρίου 2019
16:24

Η επέκταση παραχώρησης των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης των ορυχείων Σερβίων ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία τους βρίσκει ανταπόκριση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη και την επικοινωνία του με τον Υπουργό Γ. Σταθάκη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη, μέλη του σωματείου εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και εκπρόσωποι συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της περιοχής εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Θ. Καρυπίδη και την ικανοποίησή τους για την θετική έκβαση στο δίκαιο αίτημά τους, το οποίο τέθηκε και από την πλευρά της διοίκησης της ΛΑΡΚΟ, διότι πληρούνται όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις για την επέκταση των ορυχείων.

Όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης «στην Περιφέρειά μας που αναζητά ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης και που πρέπει να διατηρήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, δεν έχουμε την πολυτέλεια ούτε για απώλεια θέσεων εργασίας ούτε για απώλεια στο εισόδημα που πρέπει να έχει η περιοχή».

3 σχόλια

  • Ξέχασε να αναφέρει βέβαια μια σημαντική λεπτομέρεια. Με τη συμφωνία των Πρεσπών του φίλου του του Κοτζιά και την είσοδο των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η ΛΑΡΚΟ χάνει το μονοπώλιο που είχε, μιας και πλέον η αντίστοιχη Σκοπιανή εταιρία θα μπορεί να προμηθεύει την Ευρωπαϊκή αγορά σε ανταγωνιστικότερες τιμές! Έτσι, για ξέρουμε τι σημαίνει “συγκριτικά πλεονεκτήματα”, όχι μόνο ξύλινη γλώσσα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.