Επικήδειος από Κασμιρτζίδις για Νικόλαο Μάστορα

22 Φεβρουαρίου 2019
17:42
Κανένα σχόλιο

Αντίο φίλε .

Με μεγάλη θλίψη και με τις καρδιές μας βαριές , αποχαιρετούμε σήμερα , τον φίλο , σύντροφο και οικογενειάρχη· τον Νικολάκη μας.

Έναν άνθρωπο αυθεντικό , φιλότιμο , σπουδαίο μέσα στην απλότητά του , με μία ιδιαίτερη ευαισθησία . Έναν άριστο οικογενειάρχη , με λαχτάρα για ζωή , γεμάτο προσφορά και καλοσύνη για όλους.

Πάντα έτοιμο να τρέξει για όποιον τον χρειαζόταν για να προσφέρει απλόχερα βοήθεια και συμπαράσταση.

Έναν άνθρωπο στήριγμα για όλους , πραγματικό κυματοθραύστη , καλόκαρδο σύζυγο και αφοσιωμένο πατέρα για τα δυο βλαστάρια του· τη Βίκη και τον Δημητράκη.

Αλλά και έναν φίλο πιστό , σταθερό , γλεντζέ , με μπέσα και φιλότιμο.

Η μοίρα Νικολάκη μας σου έπαιξε άσχημο παιχνίδι .Υπέμεινες ωστόσο με θάρρος και πείσμα τον Γολγοθά σου , χωρίς ποτέ να σκύψεις το κεφάλι , με την οικογένειά σου να μη λείπει λεπτό απ΄ το πλάι σου. Ακόμα και όταν οι δυνάμεις σου σε εγκατέλειψαν δεν έπαψες να μας δίνεις κουράγιο. Ήταν δε τόση η παλικαριά σου και η λαχτάρα σου για ζωή που συχνά έλεγες: <<Να δείτε που εγώ και στο θέατρο θα παίξω και παρέλαση θα κάνω>> , με τον σύλλογο που τόσο αγάπησες και σε αγάπησε.

Γι΄ αυτό Νικολάκη μας η φετινή μας παράσταση είναι αφιερωμένη σε σένα.

Γνωρίζοντας πως από κάπου εκεί ψηλά μας παρακολουθείς και φαντασιώνοντας πως ξάφνου θα πεταχτείς απ΄ τα καμαρίνια στη σκηνή για να κάνεις τον κόσμο να γελάσει για άλλη μια φορά , όπως τόσο σου άρεσε και επιθυμούσες.

Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα Νικολάκη μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει. Καλό παράδεισο.

Ο Σύλλογος Κασμιρτζίδις

Ο Σύλλογος αντί στεφάνου θα προσφέρει εις μνήμην του , ένα γεύμα στο Σύλλογο Αυτιστικών παιδιών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.