Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών Π.Ε. Κοζάνης για την εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία καθώς και στην αναγνώριση γλώσσας και Εθνότητας Μακεδονικής στους Σλάβους γείτονές μας

22 Φεβρουαρίου 2019
20:06

 

Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών της Π.Ε. Κοζάνης που συνήλθε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιστορικού, Λαογραφικού και Φυσικής Ιστορίας Μουσείου,

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι,

1. Αντιτίθεται στην εκχώρηση του ονόματος Μακεδονία καθώς και στην αναγνώριση γλώσσας και Εθνότητας Μακεδονικής στους Σλάβους γείτονές μας.

2. Αποφασίζουμε να σταθούμε προασπιστές της ιστορίας, της Παράδοσης και του Πολιτισμού των Αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων, ως απόγονοι εκείνων και κληρονόμοι τους.

Το χρέος μας εντείνεται λόγω και της ίδρυσης από το Σύνδεσμο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.

Το ψήφισμα ενέκρινε η Γενική Συνέλευση.

14 σχόλια

  • Μα τι υποκριτές είστε…. τώρα κατόπιν εορτής αφού έγινε το κακό θυμηθήκατε να βγάλετε ψήφισμα κατά της συμφωνίας….που ήσασταν να ξεσηκώσετε τους κοζανίτες,να βάλετε λεωφορεία για τις διαδηλώσεις ανά την Ελλάδα , να κάνετε ομιλίες,να ενημερώσετε τον κόσμο για την προδοσία που πάει να γίνει…. αντε να σας δω στις αποκριές να κάνετε παρέα με τους προδότες βουλευτές του νομού. λυπάμαι για σας πραγματικά…

  • Συμφωνώ με τον κοζανιτη…..
    ΓΛΑΣΤΡΕΣ σε ότι αφορά το μακεδονικό..
    Απόδειξη η στάση τους στο Χρώμιο στην καθιερωμένη γιορτή για τον μακεδονικό αγώνα υποδέχτηκαν τους βουλευτές (από σπόντα) σαν να μην έτρεχε τίποτα…..
    Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε

    • ….στο Χρώμιο στην καθιερωμένη γιορτή….

      Μονομερής αναφορά ! Γιατί ;

      Το κήρυγμα του ηγουμένου π. Σεραφείμ (Ι.Μονής Ζάβορδας)στη θεία λειτουργία και οι ομιλίες στη αίθουσα κεραυνοί για τους εθνομηδενιστές !

    • ….στο Χρώμιο στην καθιερωμένη γιορτή….

      Μονομερής αναφορά ! Γιατί ;

      Το κήρυγμα του ηγουμένου π. Σεραφείμ (Ι.Μονής Ζάβορδας)στη θεία λειτουργία και οι ομιλίες στη αίθουσα κεραυνοί για του εθνομηδενιστές !

  • Έχουν καταντήσει γραφικοί πλέον…..Όσο για το ψήφισμα; Δυό νυσταλέες αράδες, να βγούμε από την υποχρέωση…Βλέπετε έχουν και άλλες δουλειές…Να τρέξουν να βγάλουν τη Νέα Δημοκρατία….

  • Από το ψήφισμα λείπει η ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου και το κυριότερο είναι ανυπόγραφο από τον πρόεδρο της Γ.Σ., που κατά το νόμο την εκφράζει και την εκπροσωπεί.
    Συνιστώ στον κ. πρόεδρο του Συνδέσμου να ξαναδώσει στη δημοσιότητα το ψήφισμα, αυτή τη φορά, ανακοινοποιημένο στο όρθό, για να είναι έγκυρο.

  • Αφήστε τις κορώνες και κοιτάξτε να έχετε το Μουσείο ανοιχτό… αν δεν μπορείτε να το κάνετε πηγαίνετε σπίτι σας… εκτός και αν το Μουσείο, από ότι φαίνεται, δεν έχει καμιά αξία για εσάς…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.