kozan.gr: Ποια είναι η οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης στο Λαογραφικό μουσείο; Αυξήθηκε ή μειώθηκε η επισκεψιμότητα; Tι απαντά στην κριτική που ασκείται στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών – Η συνέντευξη του Πολυνείκη Αγγέλη (Βίντεο)

22 Φεβρουαρίου 2019
21:16

 

Ποια είναι η οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης στο Λαογραφικό μουσείο; Αυξήθηκε ή μειώθηκε η επισκεψιμότητα; Tι απαντά στην κριτική που ασκείται στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Γραμμάτων & Τεχνών. Η συνέντευξη του Πολυνείκη Αγγέλη στο West Channel.

17 σχόλια

  • Ο κ. Αγγέλης αφήνει να εννοηθεί ότι ο κ. Σιαμπανόπουλος Βαγγέλης δεν ψήφισε το ψήφισμα του Συνδέσμου για την Μακεδονία!
    Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει;

    • Το Μουσείο μένει ανοιχτό χάρη στην φιλοτιμία μερικών μελών του Δ.Σ. που πάνε εκεί διακονητές, προσφέρουντας δωρεάν υπηρεσίες.
      Να τους την πούμε κιόλας ε;

      • Εάν δεν μπορούν να το έχουν ανοιχτό τα Σαββατοκύριακα, που υπάρχουν επισκέπτες, να πάνε στα σπίτια τους. Τι δεν καταλαβαίνεις;

  • ΠΡΟΕΔΡΕ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ.

  • Εχει τύχει πολλές φορές Κυριακή να είναι σταματημένα λεωφορεία στην Παύλου Χαρίση και να με ρωτήσουν γιατί είναι κλειστό το μουσείο; Είναι με ραντεβού;

    Όχι άλλο τουρισμό…Δεν ξέρουμε που να τους βάλουμε!!!
    Πόλη αντιτουριστική=ανεργία

  • Δηλαδή κύριε Αγγελης έμμεσα πλην σαφώς επιβεβαιώνετε την καταγγελία του κ Σιαμπανοπουλου ότι φτάσατε στο κατώτερο σημείο λειτουργίας το μουσείο αφού το λειτουργείτε τα μέλη του Δ Σ.!!!

    • Αυτό το άκιτσες.
      Το ότι κόψανε την χρηματοδότηση, Περιφέρεια και Δήμος, δεν το άκουσες ε;
      Οι ΣΥΡΙΖΑίοι νομίζετε πως τα λεφτά τα φέρνει ο …πελαργός όμως…
      Χάνει κανείς τα λόγια του μαζί σας.

  • Πριν το θάνατο του δασκάλου Κ Σ το μουσείο απασχολούσε τουλάχιστον δυο υπάλληλοους και άλλους συμβασιούχους και οι επισκεψιμότητα και η εξυπηρέτηση ήταν σε ζηλευτό επίπεδο. Εσείς κ Αγγελη ασχολείστε μόνο με εθνικιστικά ψηφίσματα γι αυτό καταντήσατε το μουσείο σ αυτό το επίπεδο .

    • “Εθνικιστικά”;
      Τι γνώμη θα είχε ο Δάσκαλος για εσάς;
      Ήταν και νευρικός …δύσκολα την είχατε εάν ζούσε…
      Υ.Σ.
      Μήπως έχετε ακούσει τίποτα για μνημόνια; Για κρίση; Η είστε κρατικοδίαιτη και δεν πήρατε είδηση τι έγινε την τελευταία δεκαετία στην χώρα μας; Επιτρέψτε μου, την έκφραση εάν δεν την θεωρείται εθνικιστική έξαρση…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.