kozan.gr: Φιλανθρωπική συναυλία, διοργάνωσαν, το βράδυ της Παρασκευής 22/2, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22 Φεβρουαρίου 2019
22:17

Φιλανθρωπική συναυλία, διοργάνωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης στο πλαίσιο του μαθήματος «Ερευνητική Εργασία». Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα τέχνης Κοζάνης. Συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Συμμετείχαν: η χορωδία και το μουσικό σχήμα του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης, τα Μουσικά Σχολεία της Πτολεμαΐδας και της Σιάτιστας, το συγκρότημα Night Rains και ο Μάκης Σεβίλογλου.


7 σχόλια

  • Μπράβο στα παιδιά.Αλλα υπάρχει και αλλά γιατί πρέπει να κάνουν τόσο σαματά από τις 4 το μεσημέρι γιατί δεν υπήρχε κάποιος υπεύθυνος στο σημείο γιατί έπρεπε να φωνάζουν μεσημεριάτικα γιατί δεν δόθηκε κάποια άλλη ώρα προσέλευσης αφού μιλάμε για παιδιά.και κάτι ακόμα έπαιζαν κρυφτό με τον προσωρινά υπεύθυνο αυτός να κλείνει το παράθυρο και τα παιδιά να το ανοίγουν σε χρόνο ρεκόρ.Κ Διευθυντά του ΔΗΠΕΘΕ πιστεύουμε ότι Κ αυτο θα το λύσετε και δεν το λέμε ειρωνικά γιατί στην πραγματικότητα αξιολογείται κρίνετε και εφαρμόζεται το σωστό.

    • Η φασαρία έγινε Όταν προσήλθε ο κοσμος.Μεχρι πριν υπήρχε ησυχία και τα παιδιά ήταν άψογα. Είναι αναληθή αυτά που λέτε. Επίσης η ώρα που ξεκινούσε η συναυλία ήταν 8 και έπρεπε να κάνουν πρόβες ΠΕΝΤΕ Μουσικά σχήματα όποτε έπρεπε να είμαστε εκεί από εκείνη την ώρα.
      Μαθητής του 3ου Γενικού Λυκείου που ήταν εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος. Όταν θέλετε να απαντήσετε μην κρύβετε πίσω από την ανωνυμία…

    • Αναληθή στοιχεία.Τα παιδιά ήταν άψογα η φασαρία έγινε Όταν προσήλθε ο κόσμος.Οσο για την ώρα είχαμε 5 Μουσικά συγκροτήματα που έπρεπε να κάνουν πρόβες όποτε ήταν λογικό να ανέβουμε από τότε.Μαθητης του 3ου Γενικού Λυκείου που ήταν εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος.

  • Η ΦΑΣΑΡΊΑ ΞΕΚΊΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 4 ΠΑΡΆ ΤΈΤΑΡΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ.ΜΕΣΑ ΑΡΝΆΚΙΑ ΦΥΣΙΚΆ ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΏΡΑ ΚΟΙΝΉΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΟΥΔΕΊΣ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΕΊ ΜΕ ΚΑΝΈΝΑ ΤΡΌΠΟ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΉΤΑΝ ΆΨΟΓΑ ΣΕ ΟΛΛΑ ΑΛΛΆ ΜΗΝ ΒΓΑΊΝΕΙΣ ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΆΔΙ ΑΠΌ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΆΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΆΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΚΆΤΩ.ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΚΌΜΑ ΣΕΒΑΣΜΌΣ ΣΕΒΑΣΜΌΣ ΣΕΒΑΣΜΌΣ.

  • ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΣ ΌΤΑΝ ΕΊΣΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΉΣΕΙΣ ΟΧΙ Ν ΑΚΟΎΣΕΙΣ ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΑΝ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΜΊΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΑΡΆ ΜΌΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΎΘΥΝΟΥΣ.ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΒΛΑΚΕΊΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΌΡΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.