Συνάντηση της ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ με την Ένωση Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας

22 Φεβρουαρίου 2019
21:10

 

 

Σήμερα, Παρασκευή 22/2/2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΟ Δυτικής Μακεδονία του ΚΚΕ με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνάντηση εκ μέρους της ΚΟ του ΚΚΕ, συμμετείχαν ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, ο Νόντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και ο Αριστείδης Λαμπαδάς, μέλος της ΤΕ Κοζάνης.

Εκ μέρους της Ένωσης Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχαν ο Τρευλόπουλος Βασίλης, Πρόεδρος της Ένωσης, ο Τσιβίκης Κώστας, Ά Αντιπρόεδρος και ο Αραβόπουλος Γιάννης, Ταμίας.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος για τις εξελίξεις στην περιοχή των Βαλκανίων μετά τη συμφωνία των Πρεσπών. Επεσήμανε τους οξυμένους μονοπωλιακούς ανταγωνισμούς και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στα Βαλκάνια, σε αντιπαράθεση με τη Ρωσία και την Κίνα, οι οποίοι δημιουργούν μεγάλους κινδύνους για όλους τους λαούς της περιοχής. Ανέδειξε το γεγονός ότι η εσωτερική και η εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης είναι αλληλένδετες. Επίσης, τόνισε την ανάγκη να μπουν από το λαό ισχυρά εμπόδια απέναντι στην ενιαία αντιλαϊκή πολιτική ΕΕ – Κυβερνήσεων – Τοπικής Διοίκησης και στο πώς αυτή εκφράζεται στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.  

Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί άμεσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί και έχουν να κάνουν με τα μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα. Επίσης, ενημερώθηκε για το οξυμένο πρόβλημα που έχει προκύψει σε σχέση με την καθαριότητα των κτηρίων (γραφεία, κρατητήρια), καθώς αυτή πλέον ανατίθεται σε εργολάβους, και για τις σοβαρές υλικοτεχνικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν, όπως τα πεπαλαιωμένα αυτοκίνητα.

 

ΚΟΖΑΝΗ, 22/2/2019

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ

ΕΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.