Η ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού, Ζάκη Δημήτριου, στο Πολιτιστικό κέντρο Σερβίων, το απόγευμα του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου (Βίντεο)

24 Φεβρουαρίου 2019
08:07

 

Η ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού, Ζάκη Δημήτριου, στο Πολιτιστικό κέντρο Σερβίων, το απόγευμα του Σαββάτου 23 Φεβρουαρίου.

6 σχόλια

  • Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα
    Άμα περιμένουν τα Σέρβια από τέτοιους υποψηφίους να σωθούν καλύτερα να μεταναστεύσουν οι Δημότες

  • Κάποιους τους ενοχλεί ή κάνω λάθος;Μας έσωσαν ο τωρινός και ο προηγούμενος οπότε γιατί κάποιος που αγαπά τον τόπο με την καρδιά του και όχι με την τσέπη του να τα καταφέρει;Αχ Σέρβια τι τραβάς!!!!

  • 19.48 αυτό ισχύει για όλους ή για όσους επιλέγεις εσύ;Να μη γίνονται εκλογές και να βγάζεις Δήμαρχο και Δημοτικούς συμβούλους μόνος σου.Είσαι ευχαριστημένος;

    • παντως πως καποιοι θελουν να γινουν δημαρχοι χωρις πρωτα να εχουν περασει σαν δημοτικοι συμβουλοι ειναι ενα θεμα!
      απο επιβατης καπετανιος!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.