ΕΛΚΕΔΙΜ Κοζάνης: Επιμορφωτικό Πρόγραμμα “Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

16 Φεβρουαρίου 2017
10:27
Κανένα σχόλιο

Για πρώτη φορά στο νομό της Κοζάνης, το ΕΛΚΕΔΙΜ σε αποκλειστική συνεργασία με δημόσιο φορέα το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών , θα υλοποιήσει πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων διάρκειας 160 ωρών.

Το μοναδικό πρόγραμμα πανεπιστημίου που μπορεί να οδηγήσει σε εξετάσεις στον ΕΟΠΠΕΠ για πιστοποίηση ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων και υποψήφιους που δεν έχουν την απαραίτητη διδακτική εμπειρία σε ενήλικες (150 ώρες). Παρέχει επίσης βεβαίωση επιμόρφωσης στις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων (160 ώρες) για μοριοδότηση σε ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ και άλλες δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

Μικτό μοντέλο μάθησης με μόνο 2 σαβ/κα δια ζώσης συναντήσεων.

Σημαντική πολιτική εκπτώσεων για ανέργους, φοιτητές, τρίτεκνους-πολύτεκνους κ.α.

Πληροφορίες / εγγραφές 2461027001

http://elkedimkozani.wixsite.com/elkedimkozani/ekpa

http://espaergasia.com/?p=50286

Χρονοδιάγραμμα Α Κύκλου

Στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.